FAQ

Op elke vraag een passend antwoord. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen met hun antwoorden. Staat je vraag er (nog) niet bij? Mail ons even je vraag, dan krijg je binnen 24 uur onze reactie. We staan klaar om je te helpen.

VEELGESTELDE VRAGEN
Vraag 1
Test 1

Wat is de dagwaarde van deze wasmachine op 1 februari 2019.
a. €786
b. €679
c. €582

Samsung wasmachine


Vraag 2
Test 2

Wat is de dagwaarde van deze hoekbank op 1 februari 2019.
a. €2.038
b. €1.892
c. €1.753

Hoekbank


Vraag 3
Test 3

Wat is de dagwaarde van deze televisie op 1 februari 2019.
a. €623
b. €486
c. €358

Sony televisie


Vraag 4
Test 4

Wat is de dagwaarde van deze kast op 1 februari 2019.
a. €1.925
b. €1.736
c. €1.574

Malaga kast


Bekijk hier de antwoorden
Waardevermindering
Wist je dat een inboedel al gauw uit meer dan 80 verschillende voorwerpen bestaat? Elk voorwerp heeft een eigen aankoopmoment, een eigen verwachte levensduur en valt natuurlijk in een eigen indexcategorie. Dat maakt elk voorwerp uniek, inclusief de bijbehorende waardevermindering.

Jouw spullen worden steeds minder waard doordat ze ouder worden of slijten. Dit heet waardevermindering. De 'dag' waarde van elk voorwerp taxeren we door van de geindexeerde nieuwwaarde de waardevermindering af te halen. Hoe hoog deze waardevermindering is, moeten we berekenen. Dit doen we met behulp van het DIA-algoritme (Dagwaarde door Indexering en Afschrijving).

De dagwaarde hangt af van het gebruik (conditie) het merk (kwaliteit) en de ouderdom (verkoopbaarheid). Zo slijt een fauteuil in het huis van een gezin met drie kleine kinderen sneller dan een fauteuil in het huis van een gepensioneerd echtpaar. De dagwaarde zal dan dus sneller dalen. Ook het merk van een product heeft invloed op de dagwaarde. Een wasmachine van Miele houdt langer zijn waarde dan een wasmachine van een onbekend merk. De dagwaarde van dure spullen daalt minder snel dan de dagwaarde van goedkopere spullen, dit komt tot stand door vraag en aanbod op de tweedehandsmarkt.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Mailing bewaren?
Ja, bewaar deze mailing en geef de kortingscode door aan uw klant. Voor bedrijven en particulieren.

Flyer BoedelTaxateur

Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Je kan kiezen uit drie verschillende opname varianten bij inboedeltaxaties:
1. opname met formulier (€125) »
2. opname met foto's (€175) »
3. opname met taxateur (€350, excl reiskosten) »


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Is een boedelbeschrijving wettelijk verplicht?
Indien alle partijen zich daarmee verenigen en het vrije beheer over hun goederen hebben, kan een voorgeschreven boedelbeschrijving plaatsvinden bij een onderhandse akte. In alle andere gevallen geschiedt zij bij notariële akte.

De Rechtspraak


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Inboedeltaxatierapport rechtsgeldig?
Ja, het inboedeltaxatierapport van BoedelTaxateur is rechtsgeldig en wordt door alle instanties geaccepteerd. Wij zijn recentelijk benoemd tot deskundige bij rechtzaken door de Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

De Rechtspraak


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Taxatie anoniem?
Geen probleem! Je bent niet verplicht om je naam en adres te vermelden. Wel is een geldig e-mailadres nodig voor het verzenden van het inboedeltaxatierapport (pdf-bestand).


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Kortingscode
Onze vaste zakelijke partners krijgen van ons een kortingscode (tot 30% korting) voor hun klanten. Vraag onze kortingscode bij jouw advocaat, mediator, notaris, rechter, scheidingsbemiddelaar, verzekering tussenpersoon of verzekeraar.

Met de kortingscode is de hoogte van je korting afhankelijk van de gekozen dienst:
- opname met formulier is 30% korting. Van €125 voor €87,50
- opname met foto's is 20% korting. Van €175 voor €140
- opname met taxateur is 10% korting. Van €350 voor €315

Alle bedragen zijn inclusief btw. De kortingscode is overigens niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Nog geen kortingscode? En wil je een kortingscode per e-mail ontvangen? Mail ons even.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Artikel 7:960BW
"De verzekerde zal krachtens de verzekering geen vergoeding ontvangen waardoor hij in een duidelijk voordeliger positie zou geraken. De vorige zin mist toepassing bij voorafgaande taxatie van de waarde van een zaak tot stand gekomen krachtens een aan een deskundige opgedragen beslissing of krachtens een beslissing van partijen overeenkomstig het advies van een deskundige."

Alle voorwerpen worden bij ons met het DIA-algoritme naar dagwaarde berekend. Deze dagwaarde komt altijd tot stand door de factoren 'indexering' en 'afschrijving'. Hierdoor voldoet ons inboedeltaxatierapport altijd aan het indemniteitsbeginsel (artikel 7:960BW). Uitzondering op deze regel zijn de voorwerpen met een zeldzaamheidswaarde, zoals: kunst, antiek en lijfsieraden. Deze worden in ons rapport opgenomen als stelpost.

De Rechtspraak


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Waardebepaling
Vanaf 2005 zijn wij dé specialist voor erkende inboedeltaxaties op basis van het DIA-algoritme (Dagwaarde door Indexering en Afschrijving). Hierbij wordt de dagwaarde getaxeerd door de geïndexeerde nieuwwaarde te corrigeren met de berekende en de beoordeelde afschrijving. Kijk ook bij de vraag: wat is een DIA-algoritme?

Onze inboedeltaxaties zijn transparant, schriftelijk vastgelegd en met officiële CBS indexcijfers (Centraal Bureau voor de Statistiek) onderbouwd. Tevens gebruiken wij de richtlijnen 'verwachte levensduur gebruiksvoorwerpen' van de grote verzekeraars. Ons taxatierapport wordt mede daarom door alle instanties geaccepteerd.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:
Grafiek A   Grafiek B

Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
DIA-algoritme = (Dagwaarde door Indexering en Afschrijving) Dit is de meest betrouwbare taxatiemethode om de dagwaarde van een voorwerp (huisraad) te taxeren. Dit gebeurt door indexering (CBS) van de aankoopwaarde naar nieuwwaarde om deze daarna te corrigeren met een afschrijvingspercentage op basis van levensduur i.c.m. het gewogen beoordelingscijfer (0 tot 100) van de specifieke kenmerken, zoals: conditie, kwaliteit en verkoopbaarheid.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:
Grafiek A   Grafiek B

Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Een inboedeltaxatierapport is nodig wanneer feiten belangrijker zijn dan emoties, zoals bij:
- boedelbeschrijving bij overlijden voor erfbelasting (óók indien de inboedel vrijwel geen waarde meer heeft)
- verrekening bij een onderlinge verdeling (een taxatierapport voorkomt 'gevoel' van oneerlijke verdeling)
- aangifte successie (Belastingdienst)
- beslaglegging op de inboedel (deurwaarder geeft een beslagexploot af)
- een vaststellingsovereenkomst (notariële inboedelverklaring)
- scheiden (voor een eerlijke inboedelverdeling bij echtscheiding of relatie beëindiging)
- overlijden (voor een eerlijke inboedelverdeling bij een nalatenschap of erfenis)
- beneficiaire aanvaarding (om een erfenis inzichtelijk maken)
- hoogte van een veroorzaakte schade (aansprakelijkheid of second opinion)
- een wettelijke verplichting tot boedelbeschrijving (erfrecht bij minderjarigen)
- een verzoek aan of van een Nederlandse rechter, notaris, mediator, executeur of advocaat
- verkoopprijs voor 2e handsvoorwerpen (voor o.a. Marktplaats)
- overname bedrijfsinventaris (inbreng in bedrijfsvermogen of fiscale overdracht)
- een contra-expertise (verzekeringen)
- woningontruimingen (vastlegging als bewijs)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Voorbeeld inboedeltaxatierapport
Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Dagwaarde = De dagwaarde wordt soms ook wel de marktwaarde of de economische waarde genoemd. De dagwaarde is de huidige nieuwwaarde waar de afschrijving vanaf is gehaald. Deze afschrijving komt tot stand op basis van een voorwerpafhankelijke gemiddelde levensduur i.c.m. specifieke kenmerken (beoordelingscijfers van 0 tot 100) van het voorwerp, zoals: conditie, kwaliteit en verkoopbaarheid.

De dagwaarde is dus de waarde van uw inboedel op de dag die uzelf bepaalt (peildatum). Uw spullen worden steeds minder waard doordat ze ouder worden of slijten. Dit heet waardevermindering. De dagwaarde van uw inboedel is dus de nieuwwaarde min de waardevermindering. Hoe hoog deze waardevermindering is, moeten we berekenen. Dit doen we met behulp van het DIA-algoritme. Dit algoritme taxeert de dagwaarde op basis van van het gebruik (conditie), het merk (kwaliteit) en of het voorwerp gewild is (verkoopbaarheid).

Zo slijt de vloerbedekking in het huis van een gezin met drie kleine kinderen eerder dan de vloerbedekking in het huis van een gepensioneerd echtpaar. De dagwaarde zal dus sneller dalen (lagere beoordeling van de conditie). Ook het merk van een product heeft invloed op de dagwaarde. Een telefoon van een gewild merk houdt langer zijn waarde dan een telefoon van een onbekend merk (hogere beoordeling van de verkoopbaarheid). Tot slot daalt de dagwaarde van dure spullen minder snel dan de dagwaarde van goedkopere spullen (hogere beoordeling van kwaliteit).

Realistische beoordelingscijfers van de kenmerken conditie, kwaliteit en verkoopbaarheid zijn cruciaal voor een correcte taxatie van de dagwaarde.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapportAankoopwaarde of aankoopbedrag = Het aankoopbedrag dat u ten tijde van de aankoopdatum voor het te taxeren voorwerp heeft betaald.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:
Grafiek A   Grafiek B


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Aankoopbedrag vergeten? = Een realistische inschatting van de aankoopgegevens (aankoopdatum en aankoopbedrag) is noodzakelijk voor een correcte taxatie. Heb je echter geen enkel idee, dan maakt de taxateur een realistische inschatting voor jou (dit is alleen mogelijk als de taxateur de voorwerpen ook daadwerkelijk kan zien via foto's e.d.).


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Nieuwwaarde = Het bedrag dat nodig is voor het verkrijgen van een nieuw voorwerp van dezelfde soort en dezelfde kwaliteit. De getaxeerde nieuwwaarde komt tot stand door de aankoopwaarde te corrigeren op basis van de indexcijfers van het CBS. Dit is nodig om vanaf de juiste waarde af te schrijven. Stel je computer 10 jaar oud en is destijds gekocht voor €750. Na taxatie blijkt dat de huidige nieuwwaarde (de huidige prijs voor een soortgelijke computer) zo goed als gehalveerd is. Andersom kan natuurlijk ook, dat een soortgelijk voorwerp in 10 jaar tijd 2 keer zo duur is geworden.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Marktpwaarde = De marktwaarde of economische waarde is het bedrag dat het voorwerp zou hebben opgebracht als het op de dag van de peildatum zou zijn verkocht op de vrije markt.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Restwaarde = Na afloop van de levensduur heeft het voorwerp nog een klein percentage van de huidige nieuwwaarde over als restwaarde. Op deze restwaarde wordt vervolgens ook weer afgeschreven. Bij een dagwaarde van € 0,00 is de gehele restwaarde afgeschreven.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Zeldzaamheidswaarde = Sommige voorwerpen kunnen door schaarste (sterk) in waarde stijgen, zoals: antiek, kunst en sieraden. Dit soort voorwerpen worden door ons als stelpost getaxeerd. Zij worden enkel geindexeerd en niet gecorrigeerd met afschrijving. Wij adviseren bij dit soort voorwerpen altijd een op dat vakgebied deskundige te raadplegen.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Peildatum = De peildatum is die datum welke aangeeft voor welke datum de dagwaarde van het voorwerp bepaald is. De peildatum hoeft niet altijd ''vandaag' te zijn. Het DIA-algoritme heeft een unieke taxatiemethode waardoor je in principe elke datum in het verleden (tot maximaal 5 jaar geleden) als peildatum kunt opgeven. Makkelijk bij langdurige inboedelverdelingen.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Conditie ; Geef een realistisch beoordelingscijfer (van 0 tot 100) van de huidige conditie van het te taxeren voorwerp. Vind je dit moeilijk? Vul dan 60 (normale conditie) in of kies voor een vastlegging waarbij de taxateur de spullen kan zien (foto's e.d.).

De beoordelingscijfers hebben de volgende betekenis:
91 t/m 100 = Uitstekende conditie (nieuw in de verpakking)
81 t/m 90 = Zeer goede conditie
71 t/m 80 = Goede conditie
61 t/m 70 = Ruim voldoende conditie
60 = neutrale - normale conditie
51 t/m 59 = Voldoende conditie
41 t/m 50 = Matige conditie
31 t/m 40 = Onvoldoende conditie
21 t/m 30 = Ruim onvoldoende conditie
11 t/m 20 = Slechte conditie
0 t/m 10 = Zeer slechte conditie (zeer beschadigd)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Kwaliteit ; Geef een realistisch beoordelingscijfer (van 0 tot 100) van de kwaliteit bij aankoop van het te taxeren voorwerp. Vind je dit moeilijk? Vul dan 60 (normale kwaliteit) in of kies voor een vastlegging waarbij de taxateur de spullen kan zien (foto's e.d.).

De beoordelingscijfers hebben de volgende betekenis:
91 t/m 100 = Uitstekende kwaliteit (best verkrijgbare kwaliteit)
81 t/m 90 = Zeer goede kwaliteit
71 t/m 80 = Goede kwaliteit
61 t/m 70 = Ruim voldoende kwaliteit
60 = neutrale - normale kwaliteit
51 t/m 59 = Voldoende kwaliteit
41 t/m 50 = Matige kwaliteit
31 t/m 40 = Onvoldoende kwaliteit
21 t/m 30 = Ruim onvoldoende kwaliteit
11 t/m 20 = Slechte kwaliteit
0 t/m 10 = Zeer slechte kwaliteit (kwalitatief het slechtste)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Vewrkoopbaarheid ; Geef een realistisch beoordelingscijfer (van 0 tot 100) van de verkoopbaarheid (is het voorwerp snel of langzaam te verkopen op de 2e handsmarkt?) van het te taxeren voorwerp. Vind je dit moeilijk? Vul dan 60 (normale verkoopbaarheid) in of kies voor een vastlegging waarbij de taxateur de spullen kan zien (foto's e.d.).

De beoordelingscijfers hebben de volgende betekenis:
91 t/m 100 = Uitstekende verkoopbaarheid (heel veel kopers - geen aanbieders)
81 t/m 90 = Zeer goede verkoopbaarheid
71 t/m 80 = Goede verkoopbaarheid
61 t/m 70 = Ruim voldoende verkoopbaarheid
60 = neutrale - normale verkoopbaarheid
51 t/m 59 = Voldoende verkoopbaarheid
41 t/m 50 = Matige verkoopbaarheid
31 t/m 40 = Onvoldoende verkoopbaarheid
21 t/m 30 = Ruim onvoldoende verkoopbaarheid
11 t/m 20 = Slechte verkoopbaarheid
0 t/m 10 = Zeer slechte verkoopbaarheid (geen koper - heel veel aanbieders)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Tweedehands gekochte voorwerpen
Wanneer je bijvoorbeeld in 2015 een tweedehands voorwerp hebt gekocht voor € 100, dan is dat de 'tussentijdse' dagwaarde van dat moment. Om de huidige dagwaarde te taxeren, hou je gewoon het aankoopjaar (2015) en het aankoopbedrag (100) aan.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Tot wel 100 verschillende voorwerpen
Wij hanteren voor onze inboedeltaxaties één vast tarief voor de gehele afwikkeling van een inboedeltaxatierapport. Dit tarief geldt voor een inboedeltaxatierapport van 1 tot maximaal 100 voorwerpen.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Altijd binnen 24 uur klaar
Zodra wij de gegevens in goede orde hebben ontvangen, zorgen wij direct voor de verwerking. Wij zenden een mail met factuur als het inboedeltaxatierapport klaar is. Na de betaling verzenden wij altijd direct het inboedeltaxatierapport.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Er zijn drie verschillende tarieven:
1. opname met formulier (€125) »
2. opname met foto's (€175) »
3. opname met taxateur (€350, excl reiskosten) »


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport


Tags (zoekwoorden)

2ehandsprijzen inboedel | Tweedehands voorwerpen waarderen | aangifte nalatenschap inboedel | aangifte nalatenschap waarde inboedel | afschrijving berekenen (taxeren) inboedel | afschrijving inboedel | afschrijving inboedel bij scheiding | afschrijvingslijst inboedel | afschrijvingstabel inboedel | afschrijvingstermijn | bedrijfsinventarissen | beneficiaire aanvaarding | berekenen (taxeren) inboedel | bezittingen taxeren | boedelscheiding | boedeltaxateur | boedeltaxateurs.nl | boedeltaxatie | boedelverdeling scheiding voorbeeld | checklist inboedel | conditie inboedel | dagwaarde inboedel | dagwaarde inboedel bepalen | dagwaarde inboedel berekenen (taxeren) | eerlijke verdeling inboedel | erfbelasting | erkende inboedel taxateur | erkende inboedel taxateurs | erkende inboedel taxatie bij overlijden | erkende inboedel taxatie bij scheiding | erkende inboedel taxatie verzekering | erkende inboedeltaxateur | erkende waardebepaling inboedel | garage inboedel | gemeenschap van inboedel | gemiddelde waarde inboedel | gratis inboedel taxatie | huis inboedel | inboedel | inboedel berekenen (taxeren) | inboedel checklist | inboedel compleet | inboedel huis | inboedel inventarisatie | inboedel inventarisatielijst | inboedel laten schatten | inboedel na overlijden | inboedel nalatenschap | inboedel schatten | inboedel scheiding | inboedel taxatie | inboedel taxatie bij overlijden | inboedel taxatie specialist | inboedel taxatie verzekering | inboedel verdelen | inboedel verdelen bij scheiding | inboedel verdelen lijst | inboedel verdelen scheiding | inboedel woning | inboedel zelf laten schatten | inboedeltaxateur | inboedeltaxatie | inboedeltaxatie in nederland | inboedeltaxatierapport | inboedeltaxaties | inboedelverdeling | inboedelwaardemeter | inschatten waarde inboedel | interboedel | inventaris inboedel opmaken | inventaris taxatie | inventarisatielijst inboedel | inventarisatielijst inboedel scheiding | inventarislijst inboedel scheiding | inventarislijst inboedel woning | kosten erkende inboedel taxatie | kosten inboedel taxatie | kwaliteit inboedel | lijst inboedel | lijst inboedel huis | lijst inboedel scheiding | meubels taxeren | nalatenschap | nieuwwaarde met indexcijfers | onafhankelijke inboedel taxateur | online taxatiedagen | overlijden en verdelen | relatie beëindigen | schatting inboedel | schatting inboedel successierechten | scheiden en overlijden | spullen verdelen | successierechten op inboedel | taxatie erkende inboedel erfenis | taxatie huis bij scheiding | taxatie inboedel erfenis | taxatie inboedel na overlijden | taxatie meubels | taxatie roerende goederen | taxatiedagen | taxeer inboedel | tweedehands prijzen | tweedehandsprijzen | uit elkaar gaan en verdelen | uit elkaar inboedelverdeling | verdeelwijzer | verdeling inboedel | verdeling inboedel bij echtscheiding | verkoopbaarheid inboedel | verrekening overbedeling | voorbeeld boedellijst echtscheiding | voorbeeld inventarisatielijst inboedel | voorbeeld verdeling inboedel | waarde inboedel | waarde inboedel bepalen | waarde inboedel bepalen bij scheiding | waarde inboedel berekenen (taxeren) | waarde inboedel berekenen (taxeren) bij nalatenschap | waarde inboedel berekenen (taxeren) bij overlijden | waarde inboedel berekenen (taxeren) bij rechtzaak of rechter | waarde inboedel berekenen (taxeren) bij scheiding | waarde inboedel berekenen (taxeren) voor de belastingdienst | waarde inboedel bij overlijden | waarde inboedel erfbelasting | waarde inboedel erfenis | waarde inboedel nalatenschap | waarde inboedel schatten | waardebepaling inboedel | waardebepaling inboedel bij overlijden | waardebepaling inboedel bij scheiden | waardebepaling inboedel bij scheiding | waardebepaling inboedel erfenis | waardebepaling roerende goederen | waardemeter inboedel | wat is inboedel | zelf inboedel taxeren |


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Wat waarderen jullie allemaal?
Wij taxeren met het DIA-algoritme de dagwaarde van méér dan 10.000 verschillende gebruiksvoorwerpen (huisraad), met uitzondering van kunst, antiek en lijfsieraden.

Kijk of jouw voorwerp er ook tussenstaat? Druk op CTRL+F en vul rechtsboven de naam van jouw voorwerp in. Jouw voorwerp wordt met geel gemarkeerd.

Hieronder zijn alle voorwerpen (A-Z) vermeld die wij taxeren.
Aanhangwagen | Aansteker - edelmetaal | Aansteker - niet edelmetaal | Aardewerk wandsculptuur, decoratie accessoires | Aardewerk-porselein, decoratie accessoires | Accessoires, decoratie voor woninginrichting | Accuboormachine | Acculader, (klein) huishoudelijke elektrische apparaten | Acculader, elektrisch gereedschap | Actioncam, fotoapparatuur | Ademapparatuur, duikartikelen | Afdruiprek | AFK box, harddisk-recorder | Afkortzaag, elektrisch gereedschap | Afstandbedieningen | Afvalbak | Afvalemmer | Afzuigkap, (huishoudelijke hulpmiddelen) | Aggregaat (Load up), elektrisch gereedschap | Airconditioning - luchtgordijn | Airconditioning - mobiele versie | Airconditioning - overigen | Airconditioning - vaste versie | Airfryer, (klein) huishoudelijke elektrische apparaten | Aktetas, leder | Alarm- en/of bewakingssysteem, BORG gecertificeerd | Alarm- en/of bewakingssysteem, niet gecertificeerd | Alleszuiger | Amerikaanse koelkast | Antenne | Antiek - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Antislipmat, badkamer accessoires | Antwoordapparaat, telecommunicatieapparatuur | Apple Cinema Display, monitor-beeldscherm | Apple Imac, desktop | Apple Mac, desktop | Aquarel (geen kunst) | Aquarium - merkloos zelfbouw | Aquarium artikelen - overigen | Archiefkast, kantoormeubilair, archiefstelling | Archiefkast, kantoormeubilair, brandwerend | Archiefkast, kantoormeubilair, hout | Archiefkast, kantoormeubilair, kunststof | Archiefkast, kantoormeubilair, staal | Armband - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Armband, sieraden - geen edelmetaal | Armstoel, gestoffeerd | Armstoel, gestoffeerd - klassiek | Armstoel, gestoffeerd - modern | Armstoel, hout | Armstoel, leatherlook | Armstoel, leder | Armstoel, leder - klassiek | Armstoel, leder - modern | Armstoel, losse kussens stof | Armstoel, overige artikelen | ATB, racefiets - normaal gebruik | ATB, racefiets - sportgebruik | Audio - radio, audiovisuele-apparatuur | Audioapparatuur (draagbaar), audiovisuele-apparatuur | Audioset, audiovisuele-apparatuur | Audiovisuele-apparatuur - overige | Auto stereo, auto-accessoires | Autodakkoffer, auto-accessoires | Autokinderstoeltjes, auto-accessoires | Autokrik, auto-accessoires | Automatten, auto-accessoires | Autosteun, auto-accessoires | Autoversterker, auto-accessoires | Baardtrimmer, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Baby artikelen, overigen | Babyspeelgoed | Badjas, kleding | Badkamer accessoires | Badkamermeubels (fineer) | Badkamermeubels (hout, kunststof) | Badkamerverlichting | Badlakens | Badmat, badkamer accessoires | Badtextiel | Bagagebox, auto-accessoires | Bakfiets , elektrisch | Bakvormen, overige artikelen voor keukengerei | Balkonmeubelset, overige artikelen voor meubilair - tuin | Ballen, sportartikelen | Bandendemonteerapparaat, auto-accessoires | Bandrecorder, overige audiovisuele-apparatuur | Bandschuurmachine, elektrisch gereedschap | Bank (hout), overige tuinmeubilair | Bank (tuin), kunststof | Bank (tuin), metaal | Bank (tuin), overig | Bank (tuin), overige artikelen | Bank (tuin), teak, hardhout | Bank, gestoffeerd | Bank, gestoffeerd - klassiek | Bank, gestoffeerd - modern | Bank, hout | Bank, leatherlook | Bank, leder - klassiek | Bank, leder - modern | Bank, losse kussens leder | Bank, losse kussens stof | Bank, meubilair - tuin - teak, hardhout | Bank, overige artikelen | Barbecue, tuinartikelen | Barkruk, massief met of zonder lederen zitting | Barkruk, overige stoelen | Bartafel, massief eiken, hardhout | Basgitaar, muziekinstrumenten - elektrisch | Bat, sportartikelen | Batterijlader, (klein) huishoudelijke elektrische apparaten | Beamer, audiovisuele-apparatuur | Beamer, kantoorapparatuur | Beautycase, hardschalen koffer | Beddegoed, overige | Bedden, boxspring | Bedden, kinder | Bedden, kindermatras | Bedden, lattenbodem | Bedden, overige artikelen voor mattrassen | Bedden, overige artikelen voor meubilair - slaapkamer | Bedden, overige matrassen | Bedden, tiener | Bedden, volwassenen - glas, metaal, fineer, kunststof, grenen | Bedden, volwassenen - hardhout | Bedden, volwassenen - overig | Bedden, watermatras | Bedlampjes | Bedlinnen, overige | Bedombouw, compleet bed - 1 of 2 persoons | Bedsprei | Beeld (kunst), voorwerpen met zeldzaamheidswaarde | Beeld, decoratie accessoires | Beeldscherm, monitor, computer | Belichtingsmeter, fotoapparatuur | Bergkast (opbergers), houtfineer | Bergkast (opbergers), kunststoffineer | Bergkast (opbergers), massief hout en overigen | Bestek - edelstaal, keukengerei | Bestek - verzilverd, keukengerei | Bestek - zilver, keukengerei | Bevestigingsmateriaal, overige artikelen voor gereedschap | Bezem | Bijbel, boeken | Bijl, tuingereedschap | Bijouterieën, lijfsieraden | Bijzettafel, glazen-, stenentafel | Bijzettafel, houtfineer | Bijzettafel, kunststof fineer | Bijzettafel, massief eiken, hardhout | Bijzettafel, massief hout overigen | Bijzettafel, overige artikelen | Bindingen (ski), wintersport | Bioscoopstoel, overige stoelen | Bistroset, meubilair - tuin e.d. - metaal | Bistroset, overige tuinmeubilair | Bladblazer, tuingereedschap (elektrisch) | Blender | Bloeddrukmeter, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Bloembak, tuinartikelen | Bloempot, tuinartikelen | Bloempotten, vazen | Bloemstukken | Blouse, kleding | Bluetooth speaker, geluidsboxen | Blu-ray speler, audiovisuele-apparatuur | Blu-ray's, mediadragers | Boards (surf en kite), surfuitrusting | Boeken | Boeken, tijdschriften | Boekenkast (opbergers), kunststoffineer | Boekenkast (opbergers), massief hout en overigen | Boekenkist, overige artikelen voor opbergers | Boekenplank, overige artikelen voor woninginrichting | Bolderwagen | Bongo, muziekinstrumenten - niet elektrisch | Bookcase (opbergers), houtfineer | Bookcase (opbergers), kunststoffineer | Bookcase (opbergers), massief hout en overigen | Boormachine, elektrisch gereedschap | Boot, accessoires | Boot, opblaas, vouwbaar | Boot, overige artikelen | Boot, peddels | Boot, zwemvest | Bootlegger (opbergers), houtfineer | Bootlegger (opbergers), kunststoffineer | Bootlegger (opbergers), massief hout en overigen | Borden, serviesgoed dagelijks gebruik | Bordenrek, artikelen voor keukengerei | Bordspellen, speelgoed | Borenset, overige artikelen voor gereedschap | Borstelwaren, overige hulpmiddelen (huishouden) | Bosmaaier, tuingereedschap (elektrisch) | Bouwen en constructie, speelgoed | Bouwlampen, elektrisch gereedschap | Bovenfrees, elektrisch gereedschap | Bovenlichaamtrainers, fitness | Boxen, geluidboxen | Boxspring, bedden | Braadpan | Braadslede | Brandblusapparaat, huishoudelijke hulpmiddelen | Brandblusser, huishoudelijke hulpmiddelen | Brandkast, NEN-EN gekeurd | Brandkast, niet gekeurd | Breedbeeld televisie | Breimachine | Brievenbus, tuinartikelen | Bril, duikartikelen | Brillen (ski), wintersport | Brillen, briletui | Brillen, gewone brillen (motuur en glazen) | Brillen, overige artikelen | Brillen, zonnebrillen | Broodbakmachine, huishoudelijke elektrische apparaten | Broodkast (opbergers), houtfineer | Broodkast (opbergers), kunststoffineer | Broodkast (opbergers), massief hout en overigen | Broodrooster | Broodtrommel, overige artikelen voor keukengerei | Buffetkast (opbergers), houtfineer | Buffetkast (opbergers), kunststoffineer | Buffetkast (opbergers), massief hout en overigen | Buikspiertrainers, fitness | Buiten verlichting | Buitenboordmotor, boot | Buitenkeuken - verrijdbaar | Buitenlamp | Buitenspeelgoed | Buitenverlichting | Bureau (hout), kantoormeubilair | Bureau (staal), kantoormeubilair | Bureaulamp | Bureaustoel, kantoormeubilair | Calculator, kantoorapparatuur | Camcorder, fotoapparatuur | Cameratas | Campingkast, overige artikelen voor kampeeruitrusting | Car hifi | Car stereo, auto-accessoires | Car-kit, telecommunicatieapparatuur | Cassettedeck, overige audiovisuele-apparatuur | Cassetterecorder, audioapparatuur (draagbaar) | CD's, mediadragers | CD-speler, audiovisuele-apparatuur | Centrifuge, witgoed | Champagne cooler, overige artikelen voor keukengerei | Circelzaag, elektrisch gereedschap | Circulair handzaag, elektrisch gereedschap | Citruspers, huishoudelijke elektrische apparaten | Club (golf), sportartikelen | Colbert, kostuum, kleding | Combimagnetron | Commodekast (opbergers), houtfineer | Commodekast (opbergers), kunststoffineer | Commodekast (opbergers), massief hout en overigen | Compactcamera, fotocamera | Compressor, elektrisch gereedschap | Computer beeldscherm | Computer, desktop | Computer, overige artikelen | Computer-chair | Computerkast (opbergers), houtfineer | Computerkast (opbergers), kunststoffineer | Computerkast (opbergers), massief hout en overigen | Computerspelletjes, mediadragers | Condensdroger | Cosmeticaspiegel | Crosstrainer, fitness apparatuur | Dakdrager, auto-accessoires | Dakkoffer (auto) | Damesfiets | Dameshorloge - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Dameshorloge, sieraden overig - edelmetaal | Dameshorloge, sieraden overig - geen edelmetaal | Dameskleding | Dameslaarzen | Das | Decoder, antenne | Decoratie accessoires voor woninginrichting | Decoupeerzaag, elektrisch gereedschap | Dectset (draadloze telefoon) | Dekbed | Dekbedovertrekken, beddegoed | Dekenkist | Dekens | Dekens, overige artikelen | Dekens, wol | Desktop, computer | Deurmat | Diaprojector, fotoapparatuur | Dictafoon, kantoorapparatuur | Dienblad, overige artikelen voor keukengerei | Diepvrieskast | Dierenhandschoen (losse haren) | Digitale fotocamera | Digitale fotolijst, accessoires voor woninginrichting | Digitenne, antenne | Diskman, audiovisuele-apparatuur | Dockingstation (speaker), audiovisuele-apparatuur | Dockingstation, fotoapparatuur | Doka-apparatuur, fotoapparatuur | Dopsleutelset, gereedschap, overige artikelen | Dossierkast, kantoormeubilair | Douchemat, badkamer accessoires | Draadgordijn, overige artikelen voor gordijnen | Draadloze deurbel | Draadloze deurbel | Draadloze huistelefoon, telecommunicatieapparatuur | Draadloze videodeurbel | Draadsnijmachine, elektrisch gereedschap | Draagbare audio, audiovisuele-apparatuur | Draaibank, elektrisch gereedschap | Dremel, elektrisch gereedschap | Dressboy, overige artikelen voor opbergers | Dressior | Dressoir (opbergers), houtfineer | Dressoir (opbergers), kunststoffineer | Dressoir (opbergers), massief hout en overigen | Drieluik (geen kunst) | Driewieler | Droger | Droogkap (haar), bruingoed (huishoudelijke hulpmiddelen) | Droogmolen, tuinartikelen | Droogrek, overige hulpmiddelen (huishouden) | Droogtoren, overige hulpmiddelen (huishouden) | Droogtrommels | Drumstel, muziekinstrumenten - niet elektrisch | Duikartikelen, overige artikelen | Duikbril, duikartikelen | Duikcomputer, duikartikelen | Duikpak en trimvest, duikartikelen | Duiksnorkel, duikartikelen | Duiksport - ademapparatuur, duikartikelen | Duik-zuurstoffles, duikartikelen | Duik-zwemvliezen, duikartikelen | Dumbells & halters, fitness | Duster, kleding | DVD-recorder, audiovisuele-apparatuur | DVD's, mediadragers | DVD-speler, audiovisuele-apparatuur | Earphone, telecommunicatieapparatuur | E-bikes (met accu) | Eethoek en stoelen | Eethoekbank | Eethoekstoel | Eethoektafel | Eetkamerbanken, eiken romp | Eetkamerbanken, gestoffeerd | Eetkamerbanken, gestoffeerd - modern | Eetkamerbanken, leatherlook | Eetkamerbanken, leder | Eetkamerbanken, leder - klassiek | Eetkamerbanken, leder - modern | Eetkamerbanken, losse kussens leder | Eetkamerbanken, losse kussens stof | Eetkamerbanken, overige artikelen | Eetkamerkast | Eetkamerstoel gestoffeerd | Eetkamerstoel gestoffeerd - klassiek | Eetkamerstoel gestoffeerd - modern | Eetkamerstoel leatherlook | Eetkamerstoel leder | Eetkamerstoel leder - klassiek | Eetkamerstoel leder - modern | Eetkamerstoel losse kussens leder | Eetkamerstoel losse kussens stof | Eetkamertafel met banken | Eetkamertafel met stoelen | Eettafel, glazen-, stenentafel | Eettafel, houtfineer | Eettafel, kunststof fineer | Eettafel, massief eiken, hardhout | Eettafel, massief hout overigen | Eettafel, overige artikelen | Eettafel, overige Eettafels | Elektrisch gereedschap | Elektrisch gereedschap, overige artikelen | Elektrisch opblaas luchtbed | Elektrisch tuingereedschap | Elektrische bakfiets | Elektrische fiets | Elektrische kachel | Elektrische kookplaat | Elektrische tandenborstel, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Embleem, verzamel artikel | Emmer met pers, overige hulpmiddelen (huishouden) | Emmer, overige hulpmiddelen (huishouden) | Encyclopedie, boeken | E-reader | E-smoker, overige persoonlijke artikelen | Espressomachine | Etageres dagelijks gebruik | Fauteuil, gestoffeerd | Fauteuil, gestoffeerd - modern | Fauteuil, leatherlook | Fauteuil, leder | Fauteuil, leder - klassiek | Fauteuil, leder - modern | Fauteuil, losse kussens leder | Fauteuil, losse kussens stof | Fauteuil, overige artikelen | Faxapparaat, telecommunicatieapparatuur | Feestdecoratie | Feestverlichting | Fiets | Fiets (elektrisch) | Fiets met hulpmotor (Spartamet e.d.) | Fiets, aanhangwagen | Fiets, dames | Fiets, heren | Fiets, kinder | Fietscomputers, overige artikelen | Fietsdrager, auto-accessoires | Fietshelm, overige artikelen | Fietspomp, overige artikelen | Filmapparatuur, fotoapparatuur | Filters, fotoapparatuur | Fitnessapparatuur, sportartikelen | Flatscreen, televisie | Fleece plaid | Flipover, kantoorartikelen | Flitser, fotoapparatuur | Föhn, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Fondueset | Fontein, tuinartikelen | Fornuis, gaskooktoestellen | Fornuiscombinatie (groot), gaskooktoestellen | Fotoalbum, boeken | Fotoapparatuur, accessoires | Fotoapparatuur, overige artikelen | Fotoboek, boeken | Fotocamera | Fotocamera statief | Fotolijst | Fotoprinter | Fototoestel | Frankeermachine, kantoorapparatuur | Freesmachine, elektrisch gereedschap | Friese staartklok - duurzaam | Friteuse (huishoudelijke hulpmiddelen) | Frituurpan (huishoudelijke hulpmiddelen) | Fruitschaal, overige artikelen voor keukengerei | Fryer | Fysic saturatiemeter, medische persoonlijke artikelen | Gaashekwerk, tuinhek, schutting | Game console | Game controllers | Game stoelen | Game-accessoires | Gaming headset | Gaming kabels | Gasfornuis | Gasfornuis met oven | Gashaard | Gaskachel | Gaskooktoestellen | Geheugenkaart, mediadragers | Gehoorapparaat | Geluidsboxen, audiovisuele-apparatuur | Gereedschap (klein) | Gereedschap opbergsysteem, overige artikelen | Gereedschap, elektrisch gereedschap | Gereedschap, handgereedschap | Gereedschap, machines (zaagtafel e.d.) | Gereedschap, overige artikelen | Gereedschap, tuingereedschap (elektrisch) | Gereedschapkoffer, overige artikelen | Gereedschapskist, overige artikelen | Gezelschapsspellen, bordspellen | Giga-set, vaste telefoon | Gilet - kostuum, kleding | Gitaar, muziekinstrumenten - elektrisch | Gitaar, muziekinstrumenten - niet elektrisch | Gitaarversterker | Glasservies, glaswerk - kristal | Glaswerk - gewoon | Glaswerk - kristal | Glazen taartschaal | Glazen tafel | Glijbaan, speelgoed | Golfaccessoires, golfuitrusting | Golfballen, golfuitrusting | Golfkar, golfuitrusting | Golfset, golfclubs, golfuitrusting | Golftas, golfuitrusting | Golfuitrusting, sportartikelen | Gordijnen, gevoerd | Gordijnen, geweven, bedrukt | Gordijnen, glasgordijnen | Gordijnen, jaloezieën - horizontaal en vertikaal | Gordijnen, overige artikelen | Gordijnen, rolgordijnen | Gordijnen, velours | Gordijnen, velours en gevoerd | Gordijnen, vitrage | Gordijnen, vouwgordijnen | Gordijnkhaken, gordijnen, overige artikelen | Gordijnroede, gordijnen, overige artikelen | Gouden trouwring, sieraden overig - edelmetaal | Gourmetset | GPS-map, navigatisysteem | Grasmaaier, tuingereedschap (elektrisch) | Grasmaaier, tuingereedschap (niet elektrisch) | Gras-trimmer, tuingereedschap (elektrisch) | Grenen kast | Grenen ladekast | Grenen tafel | Grill | Grillpannen | Grondzeil, kampeeruitrusting | GSM, telecommunicatieapparatuur | Haakse boormachine, elektrisch gereedschap | Haakse slijptol, elektrisch gereedschap | Haardroger, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Haardroogkap, bruingoed (huishoudelijke hulpmiddelen) | Haardschouw | Haardset, haarverzorgingsartikelen | Haarverzorgingsartikelen | Halkast | Halspiegel | Haltafel | Halters & dumbells, fitness | Hamer, handgereedschap | Handborstelset, overige hulpmiddelen (huishouden) | Handdoek | Handdoekenkast | Handdoekenset | Handdoekrek, overige hulpmiddelen (huishouden) | Handgereedschap | Handgereedschap, overige artikelen | Handmixer (elektrisch) | Handschoenen, leer, kleding | Handschoenen, stof, kleding | Handycam, filmapparatuur | Handzaag, handgereedschap | Hanger - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Hanger, sieraden overig - edelmetaal | Hangkast | Hanglamp | Hangmat compleet, overige tuinmeubilair | Hapjespan | Harddisk-recorder, audiovisuele-apparatuur | Hardhout, tuinhek, schutting | Hardschalen koffer | Hartslagmeter | Headset, Audiovisuele-apparatuur | Heather, gaskachel | Heggeschaar, tuingereedschap (elektrisch) | Heggeschaar, tuingereedschap (niet elektrisch) | Hekwerk - spijlen, tuinhek, schutting | Helm, ATB, racefiets, skeeler | Helm, motor, bromfiets | Helm, overige artikelen | Hengelsportartikelen, hengels, duurzame artikelen | Hengelsportartikelen, overige hengelsportartikelen | Herenfiets | Herenhorloge - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Herenhorloge, sieraden overig - edelmetaal | Herenhorloge, sieraden overig - geen edelmetaal | Herenkleding | Herenlaarzen | Herenschoenen | Hete lucht kanon, elektrische kachel | Hete lucht kanon, gaskachel | Heteluchtoven | Hobby benodigdheden, overigen | Hocker, gestoffeerd | Hocker, gestoffeerd - klassiek | Hocker, gestoffeerd - modern | Hocker, leatherlook | Hocker, leder | Hocker, leder - klassiek | Hocker, leder - modern | Hocker, losse kussens stof | Hocker, overige artikelen | Hockeystick, sportartikelen | Hoed - bond, leer | Hoed, - vilt, stof | Hoekbank, eiken romp | Hoekbank, gestoffeerd | Hoekbank, gestoffeerd - klassiek | Hoekbank, gestoffeerd - modern | Hoekbank, leder | Hoekbank, leder - klassiek | Hoekbank, leder - modern | Hoekbank, losse kussens leder | Hoekbank, losse kussens stof | Hoekbank, overige artikelen | Hoekkast | Hoektafel | Hoeslaken, bedlinnen | Homecinema, audiovisuele-apparatuur | Homegym, fitnessapparatuur, sportartikelen | Hometrainer, fitnessapparatuur, sportartikelen | Hoogslaper | Hordeur, tuinartikelen | Horloge - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Horloge (zakmodel), sieraden overig - edelmetaal | Horloge (zakmodel), sieraden overig - geen edelmetaal | Horloge, sieraden overig - edelmetaal | Hout, tuinhek, schutting | Houten speelgoed | Houten vloerdelen | Houtkachel | Houtsnijwerk, decoratie accessoires | Houtzaagmachine, elektrisch gereedschap | Huiscentrale digitaal, telecommunicatieapparatuur | Huisdieren, overige artikelen | Huishoudelijke (groot) elektrische apparaten | Huishoudelijke (klein) elektrische apparaten | Huishoudelijke (klein) niet elektrische apparaten | Huishoudlinnen, overige artikelen voor linnengoed | Huistelefoon (draadloos), telecommunicatieapparatuur | Huistelefoon (vast), telecommunicatieapparatuur | Hulpmiddelen (huishouden) - overige | Hutkoffers | Hybride slagschroevendraaier, elektrisch gereedschap | IJsblokjesemmer, overige artikelen voor keukengerei | Inbindmachine, kantoorapparatuur | Inbraakwerende kast, NEN-EN gekeurd | Inbraakwerende kast, niet gekeurd | Inbraakwerende kast, overige artikelen | Inbussleutelset, handgereedschap | Inductie kookplaat | Inductiekookplaat | Inkjetprinter | Internetradio | IPad | Iphone | IPod | Jack | Jaloezieën - horizontaal en vertikaal | Japon, jurk | Jas bont | Jas leer, suede, alcantara | Jas plastic | Jas,jack | Jasje en rok of pantalon | Jerrycan, auto-accessoires - overige | Jukeboxen, audiovisuele-apparatuur | Jurk | Kaarsen, decoratie - accessoires | Kaarsenstandaard, decoratie - accessoires | Kaasgerei, overige artikelen voor keukengerei | Kabels, audiovisuele-apparatuur | Kabinetkast | Kachels, elektrische kachel | Kachels, gaskachel | Kachels, hout kachel | Kachels, olie kachel | Kachels, overige artikelen | Kalender (digitaal), overige kantoorartikelen e.d. | Kamerplant, bloemstuk | Kamerscherm, overige artikelen voor woninginrichting | Kampeer uitrusting | Kampeermeubelen | Kampeerspullen | Kampeeruitrusting, overige artikelen | Kandelaar | Kannen dagelijks gebruik | Kantoorapparatuur, overige artikelen | kantoorbenodigdheden, overige artikelen | Kantoorkast | Kapstok | Kaptafel | Kaptafel met spiegel (hout) | Karaf, glaswerk - gewoon | Karaf, glaswerk - kristal | Karpetten, handgeweven wol | Karpetten, machinaal kokos | Karpetten, machinaal sisal | Karpetten, machinaal wol | Kast (opbergers), houtfineer | Kast (opbergers), kunststoffineer | Kast (opbergers), massief hout en overigen | Kast (opbergers), overige artikelen badkamermeubilair | Kast (opbergers), overige artikelen meubilair | Kast, badkamermeubels - fineer | Kast, badkamermeubels (hout, kunststof) | Kast, kantoormeubilair, archiefstelling | Kast, kantoormeubilair, brandwerend | Kast, kantoormeubilair, kunststof | Kast, kantoormeubilair, staal | Kasten - staal | Kastenwand | Keramische kookplaat | Kerkbank | Kerst accessoires | Kerstartikelen | Kerstballen | Kerstdecoratie | Kerstspullen | Kerststal | Ketting - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Ketting met hanger, edelmetaal | Ketting met hanger, niet edelmetaal | Ketting, edelmetaal | Ketting, niet edelmetaal | Kettingzaag, elektrisch gereedschap | Keukenapparatuur (klein) | Keukenboiler | Keukenboilers, overige artikelen | Keukengerei | Keukenhulpen | Keukenkast | Keukenmachine | Keukenstoelen | Keukentafel | Keukentafel, houtfineer | Keukentafel, kunststof fineer | Keukentafel, massief eiken, hardhout | Keukentafel, massief hout overigen | Keukentafel, overige artikelen | Keukentafel, overige tafels | Keukentextiel | Keukentrap | Keukenweegschaal, huishoudelijke hulpmiddelen | kinderbed | Kinderbox | Kinderfiets | Kinderkleding | Kinderschoenen, laarzen | Kinderservies dagelijks gebruik | Kinderstoel, baby artikelen | Kinderstoel, overige stoelen | Kinderstoeltje (auto) | Kinesis, fitnessapparatuur | Kiosk (lectuur-opberger), overige artikelen meubilair | Kist | Kleden | Kleden, vloerbedekking | Kleding (sport) | Kleding (sport), overige | Kleding accessoires | Kleding, carnavalskleding, feestkostuum | Kleding, heren | Kleding, kinder | Kleding, overige artikelen | Kleding, wintersport | Kledingkast (opbergers), houtfineer | Kledingkast (opbergers), kunststoffineer | Kledingkast (opbergers), massief hout en overigen | Kledingrek | Klemmen, overige artikelen voor gereedschap | Klok - dagelijks gebruik | Klok - duurzaam | Klok, overige artikelen | Kloostertafel | Kluis, NEN-EN gekeurd | Kluis, niet gekeurd | Kluis, overige artikelen | Knuffels | Knuppel, sportartikelen | Koekenpannen | Koelbox, kampeeruitrusting | Koelkast | Koelvriecombinatie (side-by-side en Amerikaans) | Koffer, cameratassen | Koffer, hardschalen koffer | Koffer, kunststof tassen | Koffer, leder (dagelijks gebruik) | Koffer, lederen koffer, tas | Koffer, reistas | Koffer, rugzak | Koffer, uitgaanstas | Koffer, weekendtas | Koffiemolen (elektrisch) | Koffiemolen (niet elektrisch) | Koffieserviesgoed dagelijks gebruik | Koffieserviesgoed niet voor dagelijks gebruik | Koffiezetapparaat - espressomachine | Kolenemmer, decoratie voor woninginrichting | Kommen dagelijks gebruik | Kompas | Kookboek | Kookgerei | Kookpan | Kookplaat, elektrisch | Kookplaat, halogeen | Kookplaat, inductie | Kookthermometer | Kookwekker | Kooldioxide meter | Kop & schotels dagelijks gebruik | Koperen ketel, decoratie voor woninginrichting | Kopieermachine, kantoorapparatuur | Kopjes dagelijks gebruik | Koptelefoon | Krantenbak (opbergers), overige artikelen meubilair | Kroonluchter | Kruimeldief | Kruiwagen, tuingereedschap | Krukje, overige stoelen | Krultang, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Kunst - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Kunstgebit | Kunstplanten | Kunststof koffer, tas | Kussens, latexrubber | Kussens, overige artikelen | Kussens, sier | Kussens, syntetisch | Kwasten, handgereedschap | Laarzen, dames | Labelwriter | Ladder, aluminium | Ladder, hout | Ladeblok (opbergers), houtfineer | Ladeblok (opbergers), kunststoffineer | Ladeblok (opbergers), massief hout en overigen | Ladekast (opbergers), houtfineer | Ladekast (opbergers), kunststoffineer | Ladekast (opbergers), massief hout en overigen | Ladenblok - vast | Ladenblok - verrijdbaar | Ladyshaver, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Lakens, dekbedovertrekken en slopen | Lamellen | Lamelparket | Laminaat (klik) | Laminaat (verlijmd) | Laminator, kantoorapparatuur | Lamp | Lamp (hangmodel) | Lamp (staand model) | Lamp (wandmodel) | Lampen (spotjes) | Lampenkappen | Laptop | Lasapparaat, elektrisch gereedschap | Laserprinter, scanner | Laserwaterpas, overige artikelen voor gereedschap | Lattenbodem, bedden | LCD televisie | Leak detector (ATP), elektrisch gereedschap | Lectuurbak (opbergers), overige artikelen meubilair | Lectuurhouder (opbergers), overige artikelen meubilair | Lectuurmand | LED televisie | Lederwaren, overige artikelen | Ledikant - kinder | Lego, speelgoed | Lego, speelgoed | Levensmiddelen, aangebroken | Levensmiddelen, onaangebroken | Levensmiddelen, overige artikelen | Ligbed (tuin), kunststof | Ligbed (tuin), kussens | Ligbed (tuin), metaal | Ligbed (tuin), overig | Ligbed (tuin), overige artikelen | Ligbed (tuin), teak, hardhout | Lijfsieraden, bijouterieën | Lijfsieraden, overige artikelen | Lijmtangen, overige artikelen voor gereedschap | Lingerie - luxe | Linnengoed | Linnengoed, overige artikelen | Linnenkast (opbergers), houtfineer | Linnenkast (opbergers), kunststoffineer | Linnenkast (opbergers), massief hout en overigen | Lintzaag, elektrisch gereedschap | Lockmachine | Logeerbed | Loodgordel, duikartikelen | Loopband, fitnessapparatuur | Loungebank, overige artikelen voor tuinmeubilair | Loungeset, overige artikelen voor tuinmeubilair | Loveseats, eiken romp | Loveseats, gestoffeerd | Loveseats, gestoffeerd - modern | Loveseats, leatherlook | Loveseats, leder | Loveseats, leder - klassiek | Loveseats, leder - modern | Loveseats, losse kussens leder | Loveseats, losse kussens stof | Loveseats, overige artikelen | LP's, mediadragers | Luchtbevochtigers | Luchtontvochtigers | Luchtpomp, overige artikelen voor kampeeruitrusting | Luchtreinigers | Luidspreker, geluidboxen | Luxaflex, jaloezieën - horizontaal en vertikaal | Macbook | Magnetron | Magnetron (combi) | Make-up, persoonlijke verzorgingsartikelen | Manchetknopen, lijfsieraden | Mand met of zonder hengsels, overige hulpmiddelen (huishouden) | Mantel | Marifoon, telecommunicatieapparatuur | Markiezen, zonwering | Massage-apparaat, overige persoonlijke artikelen | Massagestoel, overige persoonlijke artikelen | Massagetafel, overige persoonlijke artikelen | Matras, bedden | Matrastopper, overige matrassen | Maxicosi | Mediadragers, overigen | Medicijnkast | Medisch computerapparatuur | Medische artikelen | Medische persoonlijke artikelen (gehoorapparaat, kuntgebit e.d.) | Meetapparaat (CPS), elektrisch gereedschap | Meidenkast (opbergers), kunststoffineer | Meidenkast (opbergers), massief hout en overigen | Melkbussen, overige artikelen voor woninginrichting | Melkkannetje dagelijks gebruik | Melkopschuimer, huishoudelijke elektrische apparaten | Memorecorder | Mengkommen | Mengpaneel, muziekinstrumenten | Messenblok | Messenslijper, huishoudelijke (groot) niet elektrische apparaten | Messenslijper, huishoudelijke elektrische apparaten | Microfoon, muziekinstrumenten | Microsysteem | Midiset, audiovisuele-apparatuur | Miniatuur auto's | Miniset, audiovisuele-apparatuur | Mixer (keuken) | Mobiele airco | Mobiele telefoon accessoires | Modelauto's en toebehoren | Modelbouw, overige artikelen | Modeltreinen en toebehoren | Mokken dagelijks gebruik | Monitor, beeldscherm | Mop, badkamer accessoires | Motorkleding | Motorlaarzen | Motorsteun | Motortakel | Motortassen | Mountainbikes | MP3-spelers | MP4-spelers | Muis, overige artikelen voor de computer | Muismatten | Multiroom wifi | Muurdecoratie | Muziekinstrumenten, elektrisch | Muziekinstrumenten, niet elektrisch | Muziekinstrumenten, overige artikelen | Naaigarnituur | Naaimachine | Nachtkast (opbergers), houtfineer | Nachtkast (opbergers), kunststoffineer | Nachtkast (opbergers), massief hout en overigen | Naslagwerk, boeken | Navigatisysteem | Nespresso koffiemachine | Netten, overige artikelen voor huis en tuin | Neushaartrimmer, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Nietmachine (elektrisch), kantoorapparatuur | Nietpistool, elektrisch gereedschap | Nintendo | Notebook | Ochtendjas | Oliekachel | Olielamp, overige artikelen voor woninginrichting | Onderzetters | Ontharingsapparaat,persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Oogdrukmeter, medische artikelen | Oorhangers, lijfsieraden | Oortelefoon (bluetooth) | Opbergbox | Opbergmanden | Opbergrek | Opbergrekken | Opblaasboot | Opklapbed | Oplader (batterij), (klein) huishoudelijke elektrische apparaten | Organizer, PDA | Oven | Ovenschaal, keukengerei | Overhemd | Paardenharnachement, sportartikelen | Paardenzadel, sportartikelen | Paardrijlaarzen - kunststof | Paardrijlaarzen - leer | Pannen | Pantalon - kostuum | Pantalon anders | Pantalon leer | Papiervernietiger, kantoorapparatuur | Paraplu | Paraplubak | Parasol, tuinartikelen | Parasolvoet | Parket | Party-speaker (bluetooth) | Partyspeakers, geluidboxen | Partytent | Pastadroogrek, overige hulpmiddelen (huishouden) | Pastamachine, huishoudelijke elektrische apparaten | PC, desktop | PDA | Pedaalemmer | Peddel, boot | Pedicure behandelstoel, overige persoonlijke artikelen | Pen - edelmetaal | Pen - overigen | Persoonlijke overige artikelen | Persoonlijke verzorging (groot) elektrische apparaten | Persoonlijke verzorging (groot) niet elektrische apparaten | Persoonlijke verzorging (klein) elektrische apparaten | Persoonlijke verzorging (klein) niet elektrische apparaten | Persoonlijke verzorgingsartikelen, toiletartikelen | Perstang, elektrisch gereedschap | Perzische tapijten, kleden | Pet - bond, leer | Peuterspeelgoed | Piano, muziekinstrumenten - niet elektrisch | Pianostoel | Pillendoos | Placemats | Plafondlamp | Plafonniere | Plaid, fleece | Planborden, kantoorartikelen | Planten (kunst) | Plantenpot | Plantenstandaard metaal | Plantentafel | Plantenzuil | Plasma televisie | Platenspeler | Playmobiel, speelgoed | Playstation | Poef, gestoffeerd | Poef, gestoffeerd - klassiek | Poef, gestoffeerd - modern | Poef, leatherlook | Poef, leder | Poef, leder - klassiek | Poef, leder - modern | Poef, losse kussens leder | Poef, losse kussens stof | Poffertjesmaker (elektrisch) | Porseleinen poppen e.d., speelgoed | Portable afspelers, audiovisuele-apparatuur | Portable spelcomputer | Portefeuille, Lederwaren | Portomonnee, lederwaren | Postweegschaal, kantoorapparatuur | Pot (plant) | Pot met plant | Potten (glas) | Powerbanks (batterij) | Printer | Printer all in one | Printer en scanner | Printer voor fotocamera | Projectiescherm, kantoorapparatuur | Prullaria, decoratie accessoires | Prullenbak | Puzzels | Racefiets - normaal gebruik | Racefiets - sportgebruik | Rackets, sportartikelen | Radiator (elektrisch), huishoudelijke elektrische apparaten | Radio, audiovisuele-apparatuur | Randapparatuur, muziekinstrumenten | Raspen, overige artikelen voor keukengerei | Reciprozaag, elektrisch gereedschap | Reisaccessoires, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Reisaccessoires, persoonlijke verzorging niet elektrische apparaten | Reiskist (oud model) | Reistas | Relaxfauteuil, gestoffeerd | Relaxfauteuil, gestoffeerd - klassiek | Relaxfauteuil, gestoffeerd - modern | Relaxfauteuil, leatherlook | Relaxfauteuil, leder | Relaxfauteuil, leder - modern | Relaxfauteuil, losse kussens leder | Relaxfauteuil, losse kussens stof | Relaxfauteuil, overige artikelen | Riem | Rieten stoel, overige stoelen | Rijstkoker | Ring - edelmetaal | Ring - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Robotstofzuigers | Roeiers, fitnessapparatuur, sportartikelen | Rok anders | Rok leer, suede | Rolgordijnen | Rollator | Rolluiken (aluminium), zonwering | Rolluiken (kunststof), zonwering | Rolstoel | Rolstoelfiets | Roltafel, kampeermeubelen | Roomdivider | Rugzak | Ruitenreiniger | Ruitersportkleding | Safe, NEN-EN gekeurd | Safe, niet gekeurd | Safe, overige artikelen | Salontafel, houtfineer | Salontafel, kunststof fineer | Salontafel, massief eiken, hardhout | Salontafel, massief hout overigen | Salontafel, overige artikelen | Salontafel, overige salontafels | Sandwichmaker | Sapcentrifuge | Sauna | Schaafmachine, elektrisch gereedschap | Schaakspel | Schaal, decoratie accessoires | Schaal, serviesgoed dagelijks gebruik | Schaal, serviesgoed niet voor dagelijks gebruik | Schaaltjes | Schalen dagelijks gebruik | Schapenvacht | Schaven, overige artikelen voor keukengerei | Schemerlamp | Schiethamer, elektrisch gereedschap | Schilder benodigdheden (hobby) | Schilderij (geen kunst) | Schilderij (kunst) | Schilderij met lijst (geen kunst) | Schilderij met lijst (kunst) | Schoenen(ski), wintersport | Schoenen, dames | Schoenenkast (opbergers), houtfineer | Schoenenkast (opbergers), kunststoffineer | Schoenenkast (opbergers), massief hout en overigen | Schoenenrek | Schommelbank | Schommelstoel | Schoonmaak hulpmiddelen diversen | Schoonmaakartikelen, emmers, etc. | Schotel, antenne | Schrijfblokken of notitieboekjes | Schrijfbord, kantoorartikelen | Schrijfmachine, kantoorapparatuur | Schroefmachine, elektrisch gereedschap | Schroevendraaier | Schutting, tuinhek | Schutting, tuinhek, overige artikelen | Schuurmachine, elektrisch gereedschap | Scooter | Screens, zonwering | Secretaire (opbergers), houtfineer | Secretaire (opbergers), kunststoffineer | Secretaire (opbergers), massief hout en overigen | Segway | Senseo, koffiezetapparaat | Serveerplank, overige artikelen voor keukengerei | Serveerschaal, overige artikelen voor keukengerei | Servers, netwerken | Serviesgoed dagelijks gebruik | Serviesgoed niet voor dagelijks gebruik | Servieskast (opbergers), houtfineer | Servieskast (opbergers), kunststoffineer | Servieskast (opbergers), massief hout en overigen | Shawl, stola - bont | Shawl, stola - overig | Sidetable, glazen-, stenentafel | Sidetable, houtfineer | Sidetable, massief eiken, hardhout | Sidetable, massief hout overigen | Sidetable, overige artikelen | Sidetable, overige sidetables | Sieraden - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Sieraden overig - edelmetaal | Sieraden overig - geen edelmetaal | Sieradendoos | Sierbeker | Sierhekwerk | Sierkussen | Sierpotje | Sierschaal | Sierwapen | Sjaal | Skelter | Skibox, auto-accessoires | Skipakken | Skischoenen | Skistokken | Skottelbraai | Slaapbank | Slaapbanken, eiken romp | Slaapbanken, gestoffeerd | Slaapbanken, gestoffeerd - klassiek | Slaapbanken, gestoffeerd - modern | Slaapbanken, leatherlook | Slaapbanken, leder - klassiek | Slaapbanken, leder - modern | Slaapbanken, losse kussens leder | Slaapbanken, losse kussens stof | Slaapbanken, overige artikelen | Slaapzak | Sledestofzuiger | Slee, wintersport | Sleutelbord | Sleutelkastje | Slijpmachine, elektrisch gereedschap | Slijptol, elektrisch gereedschap | Slimme gezondheid | Slimme keukenapparaten | Slimme schakelaars | Slimme sensoren | Slimme stekkers | Slimme thermostaten | Sloffen | Slopen, beddegoed | Smart home basisstations | Smartfryer | Smartglass, smartwatch | Smartphones, telecommunicatieapparatuur | Smartrike driewieler | Smartwatch, smartglass | Sneeuwkettingen , auto-accessoires | Snijmachine, huishoudelijke elektrische apparaten | Snijplank | Snorfiets | Snorkel, duikartikelen | Snowboard | Soepkommen | Soeppan | Sofa, eiken romp | Sofa, gestoffeerd | Sofa, gestoffeerd - modern | Sofa, leatherlook | Sofa, leder | Sofa, leder - klassiek | Sofa, leder - modern | Sofa, losse kussens leder | Sofa, losse kussens stof | Sofa, overige artikelen | Software - spellen, mediadragers | Sokken | Solarium, zonnebank, zonnehemel | Soundbar | Speakers | Speedbikes | Speelgoed - elektrisch | Speelgoed - massief hout | Speelgoed - overige | Speelgoed - plastic | Speelgoed (buiten) | Speelgoed, bouwen en constructie | Speelgoed, spellen (bord e.d.) | Speelgoed, voertuigen | Spelcomputer, game console | Spellen (bord e.d.) | Spiegel | Spiegelmedicijnkast | Spiegelreflex fotocamera | Spinnenwielen | Spiralen (bed) | Splittopper, overige matrassen | Sportartikelen, overige artikelen | Sportkleding | Sportschoenen | Spots, lamp | Sprei | Staafmixer | Staande lamp | Staartklok - duurzaam | Staatklok - dagelijks gebruik | Stadsfietsen | Stapelbed | Statief, fotoapparatuur | Steelpan | Steelstofzuiger | Steelwok | Steigers | Stekkerdoos | Stellingkast | Stelpost - wel indexering, geen afschrijving | Stenen vuurpot, overige tuinartikelen | Step | Stepmachine, fitnessapparatuur | Stepper, fitnessapparatuur, sportartikelen | Stereoset | Stoel (aluminium) | Stoel (kinder), baby artikelen | Stoel (tuin), kunststof | Stoel (tuin), kussens | Stoel (tuin), metaal | Stoel (tuin), overig | Stoel (tuin), overige artikelen | Stoel (tuin), teak, hardhout | Stoelen, massief biezen zitting | Stoelen, massief grenen, overig hout | Stoelen, massief met lederen zitting | Stoelen, massief met stoffen zitting | Stoelen, overige artikelen | Stoelen, overige stoelen | Stof afzuiger, elektrisch gereedschap | Stoffer en blik, overige hulpmiddelen (huishouden) | Stofzuiger | Stoofje (hout), overige artikelen voor meubilair | Stoomgenerator | Stoomoven | Stoomreiniger | Stoomstrijkijzer | Stoomstrijkijzer met stoomreservoir | Straalkachel | Strijkapparatuur | Strijkijzer | Strijkplank | Strimmer, tuingereedschap (elektrisch) | Stripboeken | Stripschuurmachine, elektrisch gereedschap | Stropdas polyester | Stropdas zijde | Subwoofer, geluidsboxen | Suikerpotje dagelijks gebruik | Surfboard | Surfmast, giek | Surfuitrusting, overige artikelen | Surf-zeilen, kites met lijnen | Surroundsystem, Audiovisuele-apparatuur | Tablet, computer | Tafel, glazen-, stenentafel | Tafel, houtfineer | Tafel, kunststof fineer | Tafel, massief eiken, hardhout | Tafel, massief hout overigen | Tafel, overige tafels | Tafelgrill | Tafelkleed | Tafellaken, servetten - dagelijks gebruik | Tafellaken, servetten - overig | Tafellaken, servetten - wol, damast, kant | Tafellamp | Tafelloper | Tafeloven | Tafelvoetbal | Takkenschaar, tuingereedschap (elektrisch) | Takkenschaar, tuingereedschap (niet elektrisch) | Tandem | Tandenborstel, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Tangenset, handgereedschap | Tapijt synthetisch | Tapijt wol | Tas, cameratassen | Tas, kunststof tassen | Tas, leder | Tas, leder (dagelijks gebruik) | Tas, overige artikelen | Tas, reistas | Tas, rugzak | Tas, uitgaanstas | Tas, weekendtas | Teken benodigdheden (hobby) | Telecommunicatieapparatuur, overige artikelen | Telefoon (draadloos), telecommunicatieapparatuur | Telefoon (vast), telecommunicatieapparatuur | Telefooncentrale | Telescopen | Televisie | Televisie accessoires | Tennisballen afschieter | Tennisracket | Tentaccessoires | Terrashaard, elektrische kachel | Terrashaard, gaskachel | Terrasverwarming, elektrische kachel | Terrasverwarming, gaskachel | Theedoeken | Theekastje (opbergers), houtfineer | Theekastje (opbergers), kunststoffineer | Theekastje (opbergers), massief hout en overigen | Theepotbrander | Theeserviesgoed dagelijks gebruik | Theeserviesgoed niet voor dagelijks gebruik | Theewagen, houtfineer | Theewagen, kunststoffineer | Theewagen, massief hout en overigen | Tinnen voorwerpen, decoratie - accessoires | Toetsenbord, overige artikelen voor de computer | Toetsenborden | Toiletartikelen - onaangebroken | Toiletartikelen e.d. - overige | Toiletmeubels (fineer) | Toiletmeubels (hout, kunststof) | Toiletrolhouder, badkamerartikelen | Toiletspiegel, badkamerartikelen | Toilettas, overige persoonlijke artikelen | Tondeuses, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Tostiapparaat | Trampoline | Transportfiets | Trap (keuken) | Trilplaat, fitnessapparatuur | Trilplaat, machines (zaagtafel e.d.) | Trimmer (baard), persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Trimmer (tuin), tuingereedschap (elektrisch) | Trolley (Keuken) | Trouwring (goud), sieraden overig - edelmetaal | T-shirt | Tuinartikelen, overige artikelen | Tuinautomatisering | Tuinbeelden | Tuindecoratie | Tuingereedschap (elektrisch) | Tuingereedschap (niet elektrisch) | Tuingereedschap, overige artikelen | Tuinhek, schutting | Tuinmeubilair, kussens | Tuinmeubilair, metaal | Tuinmeubilair, overig | Tuinmeubilair, overige artikelen | Tuinmeubilair, teak, hardhout | Tuinslang | Tuinslanghaspel | Tuinstoel, kunststof | Tuinstoel, kussens | Tuinstoel, overig | Tuinstoel, overige artikelen | Tuinstoel, teak, hardhout | Tuintafel, kunststof | Tuintafel, metaal | Tuintafel, overig | Tuintafel, overige artikelen | Tuintafel, teak, hardhout | Tuinverlichting, buiten verlichting | Tuner, audiovisuele-apparatuur | Tupperware, overige artikelen voor keukengerei | TV | TV beugel | TV standaard | TV-kast (opbergers), houtfineer | TV-kast (opbergers), kunststoffineer | TV-kast (opbergers), massief hout en overigen | TV-meubel (opbergers), houtfineer | TV-meubel (opbergers), massief hout en overigen | TV-steun | TV-wandbeugel | Typemachine, kantoorapparatuur | Uitgaanstas | Uniform | Vaas, woningdecoratie | Vaatwasmachine | Vaatwasser | Vazen, bloempotten | Velgen, overige auto-accessoires | Ventilator (plafond) | Ventilator (statief) | Verfbrander, elektrisch gereedschap | Vergadertafel (hout), kantoormeubilair | Vergadertafel (staal), kantoormeubilair | Vergiet, overige artikelen voor keukengerei | Vergrootglas | Verlichting (feest) | Verlichting overig (exclusief lichtbron) | Verlichting, lampen e.d | Verrekijker | Verrijdbare buitenkeuken | Versnipperaar, tuingereedschap (elektrisch) | Verstekbak, handgereedschap | Versterker, audiovisuele-apparatuur | Versterker, muziekinstrumenten | Verzamelingen (hobby) | Verzilverd presenteerblad | Verzilverd servies | Videoband, mediadragers | Videocamera digitaal, fotoapparatuur | Videokaarten, mediadragers | Videorecorder, audiovisuele-apparatuur | Vinyl | Viool, muziekinstrumenten - niet elektrisch | Vissport, overige vissport | Vissport, verbruiksartikelen, lijn, lood, e.d. | Vitrage, gordijnen | Vitrinekast (opbergers), houtfineer | Vitrinekast (opbergers), kunststoffineer | Vitrinekast (opbergers), massief hout en overigen | Vlakschuurmachine, elektrisch gereedschap | Vloerbedekking e.d. - overige | Vloeren e.d. - overige | Vloerkleed | Vloerlamp | Vloerspots | Vloerwisser | Voetenbank, gestoffeerd | Voetenbank, gestoffeerd - klassiek | Voetenbank, gestoffeerd - modern | Voetenbank, leatherlook | Voetenbank, leder | Voetenbank, leder - modern | Voetenbank, losse kussens leder | Voetenbank, losse kussens stof | Voetenbank, overige artikelen | Voetmassage-apparaat, persoonlijke verzorging elektrische apparaten | Voorraadbussen | Voorraaddozen | Voorraadkast (opbergers), houtfineer | Voorraadkast (opbergers), kunststoffineer | Voorwerpen met zeldzaamheidswaarde, antiek, kunst of (lijf)sieraden | Vouwfiets | Vouwgordijn | Vouwkrat | Vrieskast | Vriezer | Vulpen - edelmetaal | Vulpen - overigen | Vulpotlood - edelmetaal | Vuurpot, overige tuinartikelen | Wafelijzer (elektrisch) | Walkman | Wandbeugel (TV) | Wandborden | Wandcombinatie (opbergers), houtfineer | Wandcombinatie (opbergers), kunststoffineer | Wandcombinatie (opbergers), massief hout en overigen | Wanddecoratie (geen kunst) | Wandelwagen - baby | Wandkast (opbergers), houtfineer | Wandkast (opbergers), kunststoffineer | Wandkast (opbergers), massief hout en overigen | Wandklok - dagelijks gebruik | Wandklok - duurzaam | Wandlamp | Wandmeubel (opbergers), houtfineer | Wandmeubel (opbergers), kunststoffineer | Wandrek (handdoeken), badkamerartikelen | Wandrek, overige artikelen voor meubilair - opbergers | Wandspiegel | Wandspots, lampen | Wandsteun (TV) | Wapen (sier) | Warmtepompdroger | Was- & droogcombi | Wasdroger | Wasmachine | Wasmand, badkamer accessoires | Wastafelmeubels (fineer) | Wastafelmeubels (hout, kunststof) | Waterkoeler, overige hulpmiddelen (huishouden) | Waterkoker | Waterpas, overige artikelen voor gereedschap | Waterpomp | Waterzuiger, elektrisch gereedschap | WC-rolhouder, badkamerartikelen | Wedstrijdtenue | Weegschaal (keuken), huishoudelijke hulpmiddelen | Weegschaal (personen) | Weekendtas, koffer | Weerstations | Wekker (elektrisch) | Wekker (kook) | Wereldbol | Werkkleding | Werkschoenen | Wetsuit, surfuitrusting | WiFi versterker | Wiii spelcomputer | Wijnkast (opbergers), houtfineer | Wijnkast (opbergers), kunststoffineer | Wijnkast (opbergers), massief hout en overigen | Wijnklimaatkast | Wijnkoelkast | Wijnrek | Windbuks | Windlicht | Windmeter | Wipstoel, baby artikelen | Wisperpanelen, overige artikelen voor kantoormeubilair | Wisser (vloer), overige hulpmiddelen (huishouden) | Witgoed, overige artikelen | Woninginrichting (algemeen) overige woningdecoratie | Woofer, geluidsboxen | Woonaccessoires (algemeen) | Workmate | Xbox | Zaag, handgereedschap | Zaagmachine, elektrisch gereedschap | Zakhorloge - zeldzaamheidswaarde - raadpleeg deskundige | Zakhorloge, sieraden overig - edelmetaal | Zeef, overige artikelen voor keukengerei | Zeephouder, badkamerartikelen | Zend- en ontvangstapparatuur - overige | Zitbank, eiken romp | Zitbank, gestoffeerd | Zitbank, gestoffeerd - klassiek | Zitbank, gestoffeerd - modern | Zitbank, leatherlook | Zitbank, leder | Zitbank, leder - modern | Zitbank, losse kussens leder | Zitbank, losse kussens stof | Zitbank, overige artikelen | Zithoek, eiken romp | Zithoek, gestoffeerd | Zithoek, gestoffeerd - klassiek | Zithoek, gestoffeerd - modern | Zithoek, leatherlook | Zithoek, leder - klassiek | Zithoek, leder - modern | Zithoek, losse kussens leder | Zithoek, losse kussens stof | Zithoek, overige artikelen | Zitzak | Zonnebank, zonnehemel | Zonnebril (motuur en glazen) | Zonnehemel | Zonnewijzer | Zonwering, los doek | Zonwering, markiezen | Zonwering, overige artikelen | Zonwering, screens | Zonwering, uitval-, knikarmscherm | Zuil, woningdecoratie | Zuurstoffles, duikartikelen | Zwembad los (kinder) bad | Zwembad-filterinstallatie | Zwembadfolie in buitenbad | Zwembad-inbouwbad - kunststof, metaal | Zwembad-lamellen afdekking buitenbad | Zwembad-pomp | Zwemkleding | Zwemvest, boot | Zwemvliezen, duikartikelen |


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Hoe verdeel je eerlijk de inboedel bij scheiden of overlijden?
Tip van het NIBUD.

Laat degene die de meeste waarde krijgt hier voor betalen. Zo krijgt u beiden evenveel aan waarde mee. Bijvoorbeeld: persoon A krijgt voor 10.000 euro aan goederen en persoon B voor 6.000 euro. Dan moet persoon A nog 2.000 euro aan persoon B betalen.

Uitleg: 10.000 + 6.000 = 16.000, dit bedrag deel je door het aantal gegadigden(2). 16.000 : 2 = 8.000 euro. Ieder heeft recht op 8.000 euro. Persoon A heeft te veel ontvangen (10.000 - 8.000 = plus 2.000) en betaalt aan persoon B 2.000 euro. Want persoon B had te weinig ontvangen (6.000 -8.000 = min 2.000).


Of kijk op VerdeelWijzer!DIENSTEN        OVER        FAQ        CONTACT        KORTINGSCODE        PRIVACY © 2019  BoedelTaxateur