FAQ

Op elke vraag een passend antwoord. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen met hun antwoorden. Staat je vraag er (nog) niet bij? Mail ons even je vraag, dan krijg je binnen 24 uur onze reactie. We staan klaar om je te helpen.

VEELGESTELDE VRAGEN
Vraag 1
Test 1

Wat is de dagwaarde van deze wasmachine op 1 februari 2019.
a. €786
b. €679
c. €582

Samsung wasmachine


Vraag 2
Test 2

Wat is de dagwaarde van deze hoekbank op 1 februari 2019.
a. €2.038
b. €1.892
c. €1.753

Hoekbank


Vraag 3
Test 3

Wat is de dagwaarde van deze televisie op 1 februari 2019.
a. €623
b. €486
c. €358

Sony televisie


Vraag 4
Test 4

Wat is de dagwaarde van deze kast op 1 februari 2019.
a. €1.925
b. €1.736
c. €1.574

Malaga kast


Bekijk hier de antwoorden
Waardevermindering
Wist je dat een inboedel al gauw uit meer dan 80 verschillende voorwerpen bestaat? Elk voorwerp heeft een eigen aankoopmoment, een eigen verwachte levensduur en valt natuurlijk in een eigen indexcategorie. Dat maakt elk voorwerp uniek, inclusief de bijbehorende waardevermindering.

Jouw spullen worden steeds minder waard doordat ze ouder worden of slijten. Dit heet waardevermindering. De 'dag' waarde van elk voorwerp taxeren we door van de geindexeerde nieuwwaarde de waardevermindering af te halen. Hoe hoog deze waardevermindering is, moeten we berekenen. Dit doen we met behulp van het DIA-algoritme (Dagwaarde door Indexering en Afschrijving).

De dagwaarde hangt af van het gebruik (conditie) het merk (kwaliteit) en de ouderdom (verkoopbaarheid). Zo slijt een fauteuil in het huis van een gezin met drie kleine kinderen sneller dan een fauteuil in het huis van een gepensioneerd echtpaar. De dagwaarde zal dan dus sneller dalen. Ook het merk van een product heeft invloed op de dagwaarde. Een wasmachine van Miele houdt langer zijn waarde dan een wasmachine van een onbekend merk. De dagwaarde van dure spullen daalt minder snel dan de dagwaarde van goedkopere spullen, dit komt tot stand door vraag en aanbod op de tweedehandsmarkt.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Mailing bewaren?
Ja, bewaar deze mailing en geef de kortingscode door aan uw klant. Voor bedrijven en particulieren.

Flyer BoedelTaxateur

Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Is een boedelbeschrijving wettelijk verplicht?
Indien alle partijen zich daarmee verenigen en het vrije beheer over hun goederen hebben, kan een voorgeschreven boedelbeschrijving plaatsvinden bij een onderhandse akte. In alle andere gevallen geschiedt zij bij notariële akte.

De Rechtspraak


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Inboedeltaxatierapport rechtsgeldig?
Ja, het inboedeltaxatierapport van BoedelTaxateur is rechtsgeldig en wordt door alle instanties geaccepteerd. Wij zijn recentelijk benoemd tot deskundige bij rechtzaken door de Rechtbank Zeeland-West-Brabant.

De Rechtspraak


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Taxatie anoniem?
Geen probleem! Je bent niet verplicht om je naam en adres te vermelden. Wel is een geldig e-mailadres nodig voor het verzenden van het inboedeltaxatierapport (pdf-bestand).


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Kortingscode
Onze vaste zakelijke partners krijgen van ons een kortingscode (tot 30% korting) voor hun klanten. Vraag onze kortingscode bij jouw advocaat, mediator, notaris, rechter, scheidingsbemiddelaar, verzekering tussenpersoon of verzekeraar.

Met de kortingscode is de hoogte van je korting afhankelijk van de gekozen dienst:
- doe-het-zelf opname is 30% korting. Van €125 voor €87,50
- opname met foto's is 20% korting. Van €175 voor €140
- opname door taxateur is 10% korting. Van €350 voor €315

Alle bedragen zijn inclusief btw. De kortingscode is overigens niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Nog geen kortingscode? En wil je een kortingscode per e-mail ontvangen? Mail ons even.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Artikel 7:960BW
"De verzekerde zal krachtens de verzekering geen vergoeding ontvangen waardoor hij in een duidelijk voordeliger positie zou geraken. De vorige zin mist toepassing bij voorafgaande taxatie van de waarde van een zaak tot stand gekomen krachtens een aan een deskundige opgedragen beslissing of krachtens een beslissing van partijen overeenkomstig het advies van een deskundige."

Alle voorwerpen worden bij ons met het DIA-algoritme naar dagwaarde berekend. Deze dagwaarde komt altijd tot stand door de factoren 'indexering' en 'afschrijving'. Hierdoor voldoet ons inboedeltaxatierapport altijd aan het indemniteitsbeginsel (artikel 7:960BW). Uitzondering op deze regel zijn de voorwerpen met een zeldzaamheidswaarde, zoals: kunst, antiek en lijfsieraden. Deze worden in ons rapport opgenomen als stelpost.

De Rechtspraak


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Waardebepaling
Vanaf 2005 zijn wij dé specialist voor erkende inboedeltaxaties op basis van het DIA-algoritme (Dagwaarde door Indexering en Afschrijving). Hierbij wordt de dagwaarde getaxeerd door de geïndexeerde nieuwwaarde te corrigeren met de berekende en de beoordeelde afschrijving. Kijk ook bij de vraag: wat is een DIA-algoritme?

Onze inboedeltaxaties zijn transparant, schriftelijk vastgelegd en met officiële CBS indexcijfers (Centraal Bureau voor de Statistiek) onderbouwd. Tevens gebruiken wij de richtlijnen 'verwachte levensduur gebruiksvoorwerpen' van de grote verzekeraars. Ons taxatierapport wordt mede daarom door alle instanties geaccepteerd.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:
Grafiek A   Grafiek B

Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
DIA-algoritme = (Dagwaarde door Indexering en Afschrijving) Dit is de meest betrouwbare taxatiemethode om de dagwaarde van een voorwerp (huisraad) te taxeren. Dit gebeurt door indexering (CBS) van de aankoopwaarde naar nieuwwaarde om deze daarna te corrigeren met een afschrijvingspercentage op basis van levensduur i.c.m. het gewogen beoordelingscijfer (0 tot 100) van de specifieke kenmerken, zoals: conditie, kwaliteit en verkoopbaarheid.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:
Grafiek A   Grafiek B

Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Een inboedeltaxatierapport is nodig wanneer feiten belangrijker zijn dan emoties, zoals bij:
- boedelbeschrijving bij overlijden voor erfbelasting (óók indien de inboedel vrijwel geen waarde meer heeft)
- verrekening bij een onderlinge verdeling (een taxatierapport voorkomt 'gevoel' van oneerlijke verdeling)
- aangifte successie (Belastingdienst)
- beslaglegging op de inboedel (deurwaarder geeft een beslagexploot af)
- een vaststellingsovereenkomst (notariële inboedelverklaring)
- scheiden (voor een eerlijke inboedelverdeling bij echtscheiding of relatie beëindiging)
- overlijden (voor een eerlijke inboedelverdeling bij een nalatenschap of erfenis)
- beneficiaire aanvaarding (om een erfenis inzichtelijk maken)
- hoogte van een veroorzaakte schade (aansprakelijkheid of second opinion)
- een wettelijke verplichting tot boedelbeschrijving (erfrecht bij minderjarigen)
- een verzoek aan of van een Nederlandse rechter, notaris, mediator, executeur of advocaat
- verkoopprijs voor 2e handsvoorwerpen (voor o.a. Marktplaats)
- overname bedrijfsinventaris (inbreng in bedrijfsvermogen of fiscale overdracht)
- een contra-expertise (verzekeringen)
- woningontruimingen (vastlegging als bewijs)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Foto bestanden
Voor de taxatie opname met foto's kan je jpg, png of gif bestanden uploaden tot maximaal 2 GB via WeTransfer. Maak duidelijke overzichts- en detailfoto's (bij beschadiging).


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Voorbeeld inboedeltaxatierapport
Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Dagwaarde = De dagwaarde wordt soms ook wel de marktwaarde of de economische waarde genoemd. De dagwaarde is de huidige nieuwwaarde waar de afschrijving vanaf is gehaald. Deze afschrijving komt tot stand op basis van een voorwerpafhankelijke gemiddelde levensduur i.c.m. specifieke kenmerken (beoordelingscijfers van 0 tot 100) van het voorwerp, zoals: conditie, kwaliteit en verkoopbaarheid.

De dagwaarde is dus de waarde van uw inboedel op de dag die uzelf bepaalt (peildatum). Uw spullen worden steeds minder waard doordat ze ouder worden of slijten. Dit heet waardevermindering. De dagwaarde van uw inboedel is dus de nieuwwaarde min de waardevermindering. Hoe hoog deze waardevermindering is, moeten we berekenen. Dit doen we met behulp van het DIA-algoritme. Dit algoritme taxeert de dagwaarde op basis van van het gebruik (conditie), het merk (kwaliteit) en of het voorwerp gewild is (verkoopbaarheid).

Zo slijt de vloerbedekking in het huis van een gezin met drie kleine kinderen eerder dan de vloerbedekking in het huis van een gepensioneerd echtpaar. De dagwaarde zal dus sneller dalen (lagere beoordeling van de conditie). Ook het merk van een product heeft invloed op de dagwaarde. Een telefoon van een gewild merk houdt langer zijn waarde dan een telefoon van een onbekend merk (hogere beoordeling van de verkoopbaarheid). Tot slot daalt de dagwaarde van dure spullen minder snel dan de dagwaarde van goedkopere spullen (hogere beoordeling van kwaliteit).

Realistische beoordelingscijfers van de kenmerken conditie, kwaliteit en verkoopbaarheid zijn cruciaal voor een correcte taxatie van de dagwaarde.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapportAankoopwaarde of aankoopbedrag = Het aankoopbedrag dat u ten tijde van de aankoopdatum voor het te taxeren voorwerp heeft betaald.

Dagwaarde door Indexering en Afschrijving wordt duidelijk met de volgende grafieken:
Grafiek A   Grafiek B


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Aankoopbedrag vergeten? = Een realistische inschatting van de aankoopgegevens (aankoopdatum en aankoopbedrag) is noodzakelijk voor een correcte taxatie. Heb je echter geen enkel idee, dan maakt de taxateur een realistische inschatting voor jou (dit is alleen mogelijk als de taxateur de voorwerpen ook daadwerkelijk kan zien via foto's e.d.).


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Nieuwwaarde = Het bedrag dat nodig is voor het verkrijgen van een nieuw voorwerp van dezelfde soort en dezelfde kwaliteit. De getaxeerde nieuwwaarde komt tot stand door de aankoopwaarde te corrigeren op basis van de indexcijfers van het CBS. Dit is nodig om vanaf de juiste waarde af te schrijven. Stel je computer 10 jaar oud en is destijds gekocht voor €750. Na taxatie blijkt dat de huidige nieuwwaarde (de huidige prijs voor een soortgelijke computer) zo goed als gehalveerd is. Andersom kan natuurlijk ook, dat een soortgelijk voorwerp in 10 jaar tijd 2 keer zo duur is geworden.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Marktpwaarde = De marktwaarde of economische waarde is het bedrag dat het voorwerp zou hebben opgebracht als het op de dag van de peildatum zou zijn verkocht op de vrije markt.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Restwaarde = Na afloop van de levensduur heeft het voorwerp nog een klein percentage van de huidige nieuwwaarde over als restwaarde. Op deze restwaarde wordt vervolgens ook weer afgeschreven. Bij een dagwaarde van € 0,00 is de gehele restwaarde afgeschreven.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Zeldzaamheidswaarde = Sommige voorwerpen kunnen door schaarste (sterk) in waarde stijgen, zoals: antiek, kunst en sieraden. Dit soort voorwerpen worden door ons als stelpost getaxeerd. Zij worden enkel geindexeerd en niet gecorrigeerd met afschrijving. Wij adviseren bij dit soort voorwerpen altijd een op dat vakgebied deskundige te raadplegen.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Peildatum = De peildatum is die datum welke aangeeft voor welke datum de dagwaarde van het voorwerp bepaald is. De peildatum hoeft niet altijd ''vandaag' te zijn. Het DIA-algoritme heeft een unieke taxatiemethode waardoor je in principe elke datum in het verleden (tot maximaal 5 jaar geleden) als peildatum kunt opgeven. Makkelijk bij langdurige inboedelverdelingen.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Conditie ; Geef een realistisch beoordelingscijfer (van 0 tot 100) van de huidige conditie van het te taxeren voorwerp. Vind je dit moeilijk? Vul dan 60 (normale conditie) in of kies voor een vastlegging waarbij de taxateur de spullen kan zien (foto's e.d.).

De beoordelingscijfers hebben de volgende betekenis:
91 t/m 100 = Uitstekende conditie (nieuw in de verpakking)
81 t/m 90 = Zeer goede conditie
71 t/m 80 = Goede conditie
61 t/m 70 = Ruim voldoende conditie
60 = neutrale - normale conditie
51 t/m 59 = Voldoende conditie
41 t/m 50 = Matige conditie
31 t/m 40 = Onvoldoende conditie
21 t/m 30 = Ruim onvoldoende conditie
11 t/m 20 = Slechte conditie
0 t/m 10 = Zeer slechte conditie (zeer beschadigd)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Kwaliteit ; Geef een realistisch beoordelingscijfer (van 0 tot 100) van de kwaliteit bij aankoop van het te taxeren voorwerp. Vind je dit moeilijk? Vul dan 60 (normale kwaliteit) in of kies voor een vastlegging waarbij de taxateur de spullen kan zien (foto's e.d.).

De beoordelingscijfers hebben de volgende betekenis:
91 t/m 100 = Uitstekende kwaliteit (best verkrijgbare kwaliteit)
81 t/m 90 = Zeer goede kwaliteit
71 t/m 80 = Goede kwaliteit
61 t/m 70 = Ruim voldoende kwaliteit
60 = neutrale - normale kwaliteit
51 t/m 59 = Voldoende kwaliteit
41 t/m 50 = Matige kwaliteit
31 t/m 40 = Onvoldoende kwaliteit
21 t/m 30 = Ruim onvoldoende kwaliteit
11 t/m 20 = Slechte kwaliteit
0 t/m 10 = Zeer slechte kwaliteit (kwalitatief het slechtste)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Vewrkoopbaarheid ; Geef een realistisch beoordelingscijfer (van 0 tot 100) van de verkoopbaarheid (is het voorwerp snel of langzaam te verkopen op de 2e handsmarkt?) van het te taxeren voorwerp. Vind je dit moeilijk? Vul dan 60 (normale verkoopbaarheid) in of kies voor een vastlegging waarbij de taxateur de spullen kan zien (foto's e.d.).

De beoordelingscijfers hebben de volgende betekenis:
91 t/m 100 = Uitstekende verkoopbaarheid (heel veel kopers - geen aanbieders)
81 t/m 90 = Zeer goede verkoopbaarheid
71 t/m 80 = Goede verkoopbaarheid
61 t/m 70 = Ruim voldoende verkoopbaarheid
60 = neutrale - normale verkoopbaarheid
51 t/m 59 = Voldoende verkoopbaarheid
41 t/m 50 = Matige verkoopbaarheid
31 t/m 40 = Onvoldoende verkoopbaarheid
21 t/m 30 = Ruim onvoldoende verkoopbaarheid
11 t/m 20 = Slechte verkoopbaarheid
0 t/m 10 = Zeer slechte verkoopbaarheid (geen koper - heel veel aanbieders)


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Online inboedeltaxaties
Als je geen taxatierapport nodig hebt en alleen de waarde(n) wilt weten. Dan is WhatsValue een uitkomst. Vul onbeperkt voorwerp gegevens in en ontvang daarna de waarde bepaling van elk voorwerp per e-mail. Tarief: gratis te gebruiken. Mail met Plus al je voorwerp gegevens binnen één uur, dan betaal je in totaal maar €10.

- Online inboedeltaxaties
- Geen registratie
- Gratis te gebruiken

Let op! Wij taxeren géén kunst, antiek en sieraden

Logo WhatsValue

Ga naar WhatsValue.com
Tweedehands gekochte voorwerpen
Wanneer je bijvoorbeeld in 2015 een tweedehands voorwerp hebt gekocht voor € 100, dan is dat de 'tussentijdse' dagwaarde van dat moment. Om de huidige dagwaarde te taxeren, hou je gewoon het aankoopjaar (2015) en het aankoopbedrag (100) aan.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Tot wel 100 verschillende voorwerpen
Wij hanteren voor onze inboedeltaxaties één vast tarief voor de gehele afwikkeling van een inboedeltaxatierapport. Dit tarief geldt voor een inboedeltaxatierapport van 1 tot maximaal 100 voorwerpen.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Bekijk de contactgegevens van de verschillende taxateurs rg.
Ga naar contact »


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Altijd binnen 24 uur klaar
Zodra wij de gegevens in goede orde hebben ontvangen, zorgen wij direct voor de verwerking. Wij zenden een mail met factuur als het inboedeltaxatierapport klaar is. Na de betaling verzenden wij altijd direct het inboedeltaxatierapport.


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Er zijn verschillende tarieven:
1. doe-het-zelf opname (€125) »
2. opname met foto's (€175) »
3. opname door taxateur (€350, excl reiskosten) »


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport


Tags (zoekwoorden)
2ehandsprijzen inboedel, aangifte nalatenschap inboedel, aangifte nalatenschap waarde inboedel, afschrijving berekenen (taxeren) inboedel, afschrijving inboedel, afschrijving inboedel bij scheiding, afschrijvingslijst inboedel, afschrijvingstabel inboedel, afschrijvingstermijn, bedrijfsinventarissen, beneficiaire aanvaarding, berekenen (taxeren) inboedel, bezittingen taxeren, boedelscheiding, boedeltaxateur, boedeltaxateurs.nl, boedeltaxatie, boedelverdeling scheiding voorbeeld, checklist inboedel, conditie inboedel, dagwaarde inboedel, dagwaarde inboedel bepalen, dagwaarde inboedel berekenen (taxeren), eerlijke verdeling inboedel, erfbelasting, erkende inboedel taxateur, erkende inboedel taxateurs, erkende inboedel taxatie bij overlijden, erkende inboedel taxatie bij scheiding, erkende inboedel taxatie verzekering, erkende inboedeltaxateur, erkende waardebepaling inboedel, garage inboedel, gemeenschap van inboedel, gemiddelde waarde inboedel, gratis inboedel taxatie, huis inboedel, inboedel, inboedel berekenen (taxeren), inboedel checklist, inboedel compleet, inboedel huis, inboedel inventarisatie, inboedel inventarisatielijst, inboedel laten schatten, inboedel na overlijden, inboedel nalatenschap, inboedel schatten, inboedel scheiding, inboedel taxatie, inboedel taxatie bij overlijden, inboedel taxatie specialist, inboedel taxatie verzekering, inboedel verdelen, inboedel verdelen bij scheiding, inboedel verdelen lijst, inboedel verdelen scheiding, inboedel woning, inboedel zelf laten schatten, inboedeltaxateur, inboedeltaxatie, inboedeltaxatie in nederland, inboedeltaxatierapport, inboedeltaxaties, inboedelverdeling, inboedelwaardemeter, inschatten waarde inboedel, interboedel, inventaris inboedel opmaken, inventaris taxatie, inventarisatielijst inboedel, inventarisatielijst inboedel scheiding, inventarislijst inboedel scheiding, inventarislijst inboedel woning, kosten erkende inboedel taxatie, kosten inboedel taxatie, kwaliteit inboedel, lijst inboedel, lijst inboedel huis, lijst inboedel scheiding, meubels taxeren, nalatenschap, nieuwwaarde met indexcijfers, onafhankelijke inboedel taxateur, online taxatiedagen, overlijden en verdelen, relatie beëindigen, schatting inboedel, schatting inboedel successierechten, scheiden en overlijden, spullen verdelen, successierechten op inboedel, taxatie erkende inboedel erfenis, taxatie huis bij scheiding, taxatie inboedel erfenis, taxatie inboedel na overlijden, taxatie meubels, taxatie roerende goederen, taxatiedagen, taxeer inboedel, tweedehands prijzen, tweedehandsprijzen, uit elkaar gaan en verdelen, uit elkaar inboedelverdeling, verdeelwijzer, verdeling inboedel, verdeling inboedel bij echtscheiding, verkoopbaarheid inboedel, verrekening overbedeling, voorbeeld boedellijst echtscheiding, voorbeeld inventarisatielijst inboedel, voorbeeld verdeling inboedel, waarde inboedel, waarde inboedel bepalen, waarde inboedel bepalen bij scheiding, waarde inboedel berekenen (taxeren), waarde inboedel berekenen (taxeren) bij nalatenschap, waarde inboedel berekenen (taxeren) bij overlijden, waarde inboedel berekenen (taxeren) bij rechtzaak of rechter, waarde inboedel berekenen (taxeren) bij scheiding, waarde inboedel berekenen (taxeren) voor de belastingdienst, waarde inboedel bij overlijden, waarde inboedel erfbelasting, waarde inboedel erfenis, waarde inboedel nalatenschap, waarde inboedel schatten, waardebepaling inboedel, waardebepaling inboedel bij overlijden, waardebepaling inboedel bij scheiden, waardebepaling inboedel bij scheiding, waardebepaling inboedel erfenis, waardebepaling roerende goederen, waardemeter inboedel, wat is inboedel, zelf inboedel taxeren,


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Wat waarderen jullie allemaal?
Wij taxeren met het DIA-algoritme de dagwaarde van méér dan 10.000 verschillende gebruiksvoorwerpen (huisraad), met uitzondering van kunst, antiek en lijfsieraden.

Hieronder zijn de voorwerpen vermeld die wij de afgelopen maanden hebben getaxeerd. Kijk of jouw voorwerp er ook tussenstaat? Druk op CTRL+F en vul rechtsboven de naam van jouw voorwerp in. Jouw zoekwoord wordt met geel gemarkeerd.


Wij hebben afgelopen maanden antwoord gegeven op de volgende vragen:
wat is de waarde van mijn aardewerk?, wat is de waarde van mijn accessoires in huis?, wat is de waarde van mijn acculaders?, wat is de waarde van mijn afstandbedieningen?, wat is de waarde van mijn afvalbak?, wat is de waarde van mijn afzuigkap?, wat is de waarde van mijn airconditioning?, wat is de waarde van mijn archiefkast?, wat is de waarde van mijn atb fiets?, wat is de waarde van mijn audio apparatuur?, wat is de waarde van mijn audiomeubel?, wat is de waarde van mijn autokrik?, wat is de waarde van mijn autostoeltje?, wat is de waarde van mijn badkamer accessoires?, wat is de waarde van mijn badkamerkast?, wat is de waarde van mijn badmat?, wat is de waarde van mijn bagagebox?, wat is de waarde van mijn bakfiets?, wat is de waarde van mijn bank (hout)?, wat is de waarde van mijn bankelementen?, wat is de waarde van mijn banken?, wat is de waarde van mijn bankstel?, wat is de waarde van mijn bar?, wat is de waarde van mijn barbecue?, wat is de waarde van mijn barkrukken?, wat is de waarde van mijn barstoel?, wat is de waarde van mijn basgitaar?, wat is de waarde van mijn batterijlader?, wat is de waarde van mijn beamer?, wat is de waarde van mijn bed (1-persoons)?, wat is de waarde van mijn bed (2-persoons)?, wat is de waarde van mijn bed (kinderen)?, wat is de waarde van mijn bedbodems?, wat is de waarde van mijn bedcombinatie?, wat is de waarde van mijn bedlinnen?, wat is de waarde van mijn bedombouw?, wat is de waarde van mijn beeld (kunst)?, wat is de waarde van mijn beelden?, wat is de waarde van mijn beeldscherm?, wat is de waarde van mijn bestek?, wat is de waarde van mijn betaalautomaat?, wat is de waarde van mijn bijbel?, wat is de waarde van mijn bijzettafels?, wat is de waarde van mijn bioscoopstoel?, wat is de waarde van mijn bistro tuinset?, wat is de waarde van mijn bladblazer?, wat is de waarde van mijn blender?, wat is de waarde van mijn blender?, wat is de waarde van mijn bloeddrukmeter?, wat is de waarde van mijn bloempotten?, wat is de waarde van mijn bloemstuk?, wat is de waarde van mijn bluerayspeler?, wat is de waarde van mijn boeken?, wat is de waarde van mijn boekenkast?, wat is de waarde van mijn bolderwagen?, wat is de waarde van mijn boormachine?, wat is de waarde van mijn boormachine (accu)?, wat is de waarde van mijn borden?, wat is de waarde van mijn bordenrek?, wat is de waarde van mijn box?, wat is de waarde van mijn boxspring?, wat is de waarde van mijn brandblussers?, wat is de waarde van mijn brandkasten?, wat is de waarde van mijn breedbeeld televisie?, wat is de waarde van mijn broodbakmachine?, wat is de waarde van mijn broodkast?, wat is de waarde van mijn broodrooster?, wat is de waarde van mijn broodtrommel?, wat is de waarde van mijn buffetkast?, wat is de waarde van mijn buitenverlichting?, wat is de waarde van mijn bureau?, wat is de waarde van mijn bureaustoelen?, wat is de waarde van mijn camera?, wat is de waarde van mijn cameratassen?, wat is de waarde van mijn cassettedeck?, wat is de waarde van mijn cassetterecorders?, wat is de waarde van mijn cd?, wat is de waarde van mijn cd speler?, wat is de waarde van mijn cd-i speler?, wat is de waarde van mijn cd-rek?, wat is de waarde van mijn centrifuges?, wat is de waarde van mijn chinees serviesje?, wat is de waarde van mijn citruspers?, wat is de waarde van mijn combimagnetron?, wat is de waarde van mijn commode?, wat is de waarde van mijn compressor?, wat is de waarde van mijn computer?, wat is de waarde van mijn computer exclusief scherm?, wat is de waarde van mijn computer met scherm?, wat is de waarde van mijn computerkasten?, wat is de waarde van mijn computerkasten?, wat is de waarde van mijn computertafels?, wat is de waarde van mijn condensdroger?, wat is de waarde van mijn crosstrainer?, wat is de waarde van mijn dakdrager?, wat is de waarde van mijn dakkoffer?, wat is de waarde van mijn damesfiets?, wat is de waarde van mijn dameshorloge?, wat is de waarde van mijn dameskleding?, wat is de waarde van mijn decoupeerzaag?, wat is de waarde van mijn dekbedden?, wat is de waarde van mijn dekenkist?, wat is de waarde van mijn delfts blauw?, wat is de waarde van mijn dienblad?, wat is de waarde van mijn diepvrieskasten?, wat is de waarde van mijn digitale camera's?, wat is de waarde van mijn digitale fotocamera?, wat is de waarde van mijn dockingstation?, wat is de waarde van mijn donzen kussenvulling ?, wat is de waarde van mijn dopsleutelset?, wat is de waarde van mijn dossierkast?, wat is de waarde van mijn draadloze huistelefoon?, wat is de waarde van mijn draadloze ontvangerset?, wat is de waarde van mijn draagbare audio?, wat is de waarde van mijn draaibank?, wat is de waarde van mijn draaitafel?, wat is de waarde van mijn dressoir?, wat is de waarde van mijn driewieler?, wat is de waarde van mijn droger?, wat is de waarde van mijn droogmolen?, wat is de waarde van mijn droogrek?, wat is de waarde van mijn droogtrommel?, wat is de waarde van mijn drumcomputers?, wat is de waarde van mijn drumstel (compleet)?, wat is de waarde van mijn dvd & cd branders?, wat is de waarde van mijn dvd film/muziek?, wat is de waarde van mijn dvd recorder?, wat is de waarde van mijn dvd speler?, wat is de waarde van mijn dvd/video combi?, wat is de waarde van mijn dvd's films?, wat is de waarde van mijn eenwielers?, wat is de waarde van mijn eethoeken?, wat is de waarde van mijn eetkamerstoelen?, wat is de waarde van mijn eetkamertafels?, wat is de waarde van mijn eetservies?, wat is de waarde van mijn eettafels?, wat is de waarde van mijn electrische tandenborstel?, wat is de waarde van mijn elektrisch opblaas luchtbed?, wat is de waarde van mijn elektrische deken (2 persoon)?, wat is de waarde van mijn elektrische gitaar?, wat is de waarde van mijn elektrische lattenbodem?, wat is de waarde van mijn engelse kinderwagen?, wat is de waarde van mijn espressoapparaat?, wat is de waarde van mijn espressoapparatuur?, wat is de waarde van mijn externe harddisk?, wat is de waarde van mijn fauteuil?, wat is de waarde van mijn fax-telefooncombi?, wat is de waarde van mijn fiets- & wandelwagen?, wat is de waarde van mijn fiets (elektrisch)?, wat is de waarde van mijn fiets dames?, wat is de waarde van mijn fiets heren?, wat is de waarde van mijn fietscomputers?, wat is de waarde van mijn fietsdrager?, wat is de waarde van mijn fietsen?, wat is de waarde van mijn fietshelmen?, wat is de waarde van mijn fietspomp?, wat is de waarde van mijn fitness apparatuur?, wat is de waarde van mijn fitness homegym?, wat is de waarde van mijn fitness roeiers?, wat is de waarde van mijn fitness stepper?, wat is de waarde van mijn flessenrek?, wat is de waarde van mijn flipover?, wat is de waarde van mijn fondueset?, wat is de waarde van mijn fornuis?, wat is de waarde van mijn fornuiscombinatie (groot)?, wat is de waarde van mijn foto/fotolijst?, wat is de waarde van mijn fotoalbum?, wat is de waarde van mijn fotoalbum met inhoud?, wat is de waarde van mijn fotocamera?, wat is de waarde van mijn fotolijsten diversen?, wat is de waarde van mijn fotolijsten met inhoud?, wat is de waarde van mijn fotoprinter?, wat is de waarde van mijn fototoestel?, wat is de waarde van mijn friese staartklok?, wat is de waarde van mijn friteuse?, wat is de waarde van mijn frituurpannen?, wat is de waarde van mijn fruitschaal?, wat is de waarde van mijn gasfornuizen met oven?, wat is de waarde van mijn gashaarden?, wat is de waarde van mijn gasstel?, wat is de waarde van mijn geborduurde schilderijtjes?, wat is de waarde van mijn gereedschap?, wat is de waarde van mijn gereedschap / apparatuur?, wat is de waarde van mijn gereedschap en machines?, wat is de waarde van mijn gereedschap opbergsysteem?, wat is de waarde van mijn gereedschapskist?, wat is de waarde van mijn geweien?, wat is de waarde van mijn gezelschapsspellen?, wat is de waarde van mijn gitaar?, wat is de waarde van mijn gitaarversterker?, wat is de waarde van mijn glas in lood?, wat is de waarde van mijn glasservies?, wat is de waarde van mijn glaswerk?, wat is de waarde van mijn glaswerk / kristal?, wat is de waarde van mijn glazen taartschaal?, wat is de waarde van mijn golfaccessoires?, wat is de waarde van mijn golfclubs?, wat is de waarde van mijn golfkar?, wat is de waarde van mijn golfset?, wat is de waarde van mijn golftas?, wat is de waarde van mijn gordijnen?, wat is de waarde van mijn gordijnkhaken?, wat is de waarde van mijn gordijnroede?, wat is de waarde van mijn grasmaaier?, wat is de waarde van mijn grasmaaier (elektrisch)?, wat is de waarde van mijn grill?, wat is de waarde van mijn grill & gourmetset?, wat is de waarde van mijn grills?, wat is de waarde van mijn gsm's?, wat is de waarde van mijn haardset?, wat is de waarde van mijn halkast?, wat is de waarde van mijn hamer?, wat is de waarde van mijn handboeien?, wat is de waarde van mijn handdoek?, wat is de waarde van mijn handdoekrek?, wat is de waarde van mijn handgemaakte pop?, wat is de waarde van mijn handschoenen?, wat is de waarde van mijn hangkast?, wat is de waarde van mijn hanglampen?, wat is de waarde van mijn harddisk (extern)?, wat is de waarde van mijn harddiskrecorder?, wat is de waarde van mijn headset?, wat is de waarde van mijn heggenschaar?, wat is de waarde van mijn helm?, wat is de waarde van mijn hengel?, wat is de waarde van mijn hengelsport accessoires?, wat is de waarde van mijn herenfiets?, wat is de waarde van mijn herenhorloge?, wat is de waarde van mijn hobbyspullen?, wat is de waarde van mijn hockers?, wat is de waarde van mijn hockeysticks?, wat is de waarde van mijn hoeden?, wat is de waarde van mijn hoekbanken?, wat is de waarde van mijn hoekkast?, wat is de waarde van mijn hogedrukreiniger?, wat is de waarde van mijn home cinema system?, wat is de waarde van mijn hometrainer?, wat is de waarde van mijn hoogslaper?, wat is de waarde van mijn hordeur?, wat is de waarde van mijn horloges?, wat is de waarde van mijn houtsnijwerk?, wat is de waarde van mijn huishoudlinnen?, wat is de waarde van mijn inbindmachines?, wat is de waarde van mijn inbussleutelset?, wat is de waarde van mijn inkjetprinters?, wat is de waarde van mijn ipad?, wat is de waarde van mijn iphone?, wat is de waarde van mijn ipod?, wat is de waarde van mijn jassen?, wat is de waarde van mijn jerrycan?, wat is de waarde van mijn jukebox?, wat is de waarde van mijn kabels?, wat is de waarde van mijn kachel?, wat is de waarde van mijn kamerplant?, wat is de waarde van mijn kampeer accessoires?, wat is de waarde van mijn kandelaar?, wat is de waarde van mijn kantoorapparatuur?, wat is de waarde van mijn kantoorartikelen?, wat is de waarde van mijn kantoorkast?, wat is de waarde van mijn kapstok?, wat is de waarde van mijn kaptafel?, wat is de waarde van mijn karaf?, wat is de waarde van mijn karpet?, wat is de waarde van mijn kast (antiek)?, wat is de waarde van mijn kast (chinees)?, wat is de waarde van mijn kast (groot model)?, wat is de waarde van mijn kast (kabinet)?, wat is de waarde van mijn kast (klein)?, wat is de waarde van mijn kast (meiden)?, wat is de waarde van mijn kast (thee)?, wat is de waarde van mijn kast algemeen?, wat is de waarde van mijn kast laag model?, wat is de waarde van mijn kast met laden?, wat is de waarde van mijn kerkbank?, wat is de waarde van mijn kerst accessoires?, wat is de waarde van mijn kerstballen?, wat is de waarde van mijn kerstboom (kunststof)?, wat is de waarde van mijn kerststal?, wat is de waarde van mijn ketting?, wat is de waarde van mijn kettingzaag?, wat is de waarde van mijn keukenaccessoires?, wat is de waarde van mijn keukenapparatuur?, wat is de waarde van mijn keukengerei?, wat is de waarde van mijn keukengerei?, wat is de waarde van mijn keukenkast?, wat is de waarde van mijn keukenmachine?, wat is de waarde van mijn keukentrap?, wat is de waarde van mijn keukenweegschaal?, wat is de waarde van mijn keyboard?, wat is de waarde van mijn kinderbedjes?, wat is de waarde van mijn kinderbox?, wat is de waarde van mijn kinderfiets?, wat is de waarde van mijn kinderkamer algemeen?, wat is de waarde van mijn kindermeubels?, wat is de waarde van mijn kinderstoel?, wat is de waarde van mijn kinderwagen?, wat is de waarde van mijn kist (hout)?, wat is de waarde van mijn kleding?, wat is de waarde van mijn kleding algemeen (dames)?, wat is de waarde van mijn kleding algemeen (heren)?, wat is de waarde van mijn kledingkast?, wat is de waarde van mijn kledingkasten?, wat is de waarde van mijn kleuren televisie?, wat is de waarde van mijn klok?, wat is de waarde van mijn klok (staand model)?, wat is de waarde van mijn klok (tafelmodel)?, wat is de waarde van mijn klok (wandmodel)?, wat is de waarde van mijn kloostertafel?, wat is de waarde van mijn kluis?, wat is de waarde van mijn kluis?, wat is de waarde van mijn knuffeldier?, wat is de waarde van mijn koel- & vriescombi?, wat is de waarde van mijn koelkast?, wat is de waarde van mijn koffer?, wat is de waarde van mijn kofferset?, wat is de waarde van mijn koffiemachine?, wat is de waarde van mijn koffieservies?, wat is de waarde van mijn koffiezetter?, wat is de waarde van mijn kolomboormachine?, wat is de waarde van mijn kooien?, wat is de waarde van mijn kookboek?, wat is de waarde van mijn kookplaat?, wat is de waarde van mijn kranen?, wat is de waarde van mijn krantenbak?, wat is de waarde van mijn kroonluchter?, wat is de waarde van mijn kruimeldief?, wat is de waarde van mijn kruiwagen?, wat is de waarde van mijn krukje?, wat is de waarde van mijn krukken?, wat is de waarde van mijn kunstwerk?, wat is de waarde van mijn kussens?, wat is de waarde van mijn ladder?, wat is de waarde van mijn ladekast?, wat is de waarde van mijn ladekasten?, wat is de waarde van mijn lamellen?, wat is de waarde van mijn laminaat?, wat is de waarde van mijn lamp?, wat is de waarde van mijn lamp staandmodel?, wat is de waarde van mijn lampen (spotjes)?, wat is de waarde van mijn lampet set?, wat is de waarde van mijn laptop?, wat is de waarde van mijn lasapparaat?, wat is de waarde van mijn lcd / tft / plasma televisie?, wat is de waarde van mijn lcd tv?, wat is de waarde van mijn ledikanten (1 pers.)?, wat is de waarde van mijn ledikanten (2 pers.)?, wat is de waarde van mijn lego?, wat is de waarde van mijn lenzen?, wat is de waarde van mijn lift?, wat is de waarde van mijn lijmtangen?, wat is de waarde van mijn lijst met inhoud?, wat is de waarde van mijn linnen?, wat is de waarde van mijn linnenkast?, wat is de waarde van mijn lintzaag?, wat is de waarde van mijn lockmachine?, wat is de waarde van mijn logeerbed (opklapbed)?, wat is de waarde van mijn loungebank?, wat is de waarde van mijn luchtbed?, wat is de waarde van mijn luchtzuivermachine?, wat is de waarde van mijn luidspreker?, wat is de waarde van mijn luxaflex?, wat is de waarde van mijn magnetron?, wat is de waarde van mijn mand?, wat is de waarde van mijn massage apparaat?, wat is de waarde van mijn massagestoel?, wat is de waarde van mijn matras?, wat is de waarde van mijn maxicosi?, wat is de waarde van mijn melkbussen?, wat is de waarde van mijn melkschuimer?, wat is de waarde van mijn mengpaneel?, wat is de waarde van mijn messenblok?, wat is de waarde van mijn messenset?, wat is de waarde van mijn messenslijper?, wat is de waarde van mijn microfoon?, wat is de waarde van mijn microfoons & toebehoren?, wat is de waarde van mijn mixer?, wat is de waarde van mijn mobiele telefoon?, wat is de waarde van mijn modelbouw en schaalmodellen?, wat is de waarde van mijn modelhuis?, wat is de waarde van mijn monitor?, wat is de waarde van mijn motor?, wat is de waarde van mijn motortakel?, wat is de waarde van mijn mountainbike?, wat is de waarde van mijn muis (computer)?, wat is de waarde van mijn munten?, wat is de waarde van mijn muurdecoratie?, wat is de waarde van mijn naaigarnituur?, wat is de waarde van mijn naaimachine?, wat is de waarde van mijn nachtkastje?, wat is de waarde van mijn nachtkastjes?, wat is de waarde van mijn nespresso-apparaat?, wat is de waarde van mijn netwerken (draadloos) ?, wat is de waarde van mijn notebooks?, wat is de waarde van mijn olielamp?, wat is de waarde van mijn ondergoed?, wat is de waarde van mijn ontharingsapparaat?, wat is de waarde van mijn opbergbox?, wat is de waarde van mijn opbergkastje?, wat is de waarde van mijn opbergrek?, wat is de waarde van mijn openhaard?, wat is de waarde van mijn organizer?, wat is de waarde van mijn ovens?, wat is de waarde van mijn overgordijnen?, wat is de waarde van mijn pannen?, wat is de waarde van mijn pannenset?, wat is de waarde van mijn papiervernietiger?, wat is de waarde van mijn paraplubak?, wat is de waarde van mijn parasol?, wat is de waarde van mijn parket?, wat is de waarde van mijn pastamachine?, wat is de waarde van mijn pc op maat gezins pc?, wat is de waarde van mijn pc op maat multimedia pc?, wat is de waarde van mijn pda?, wat is de waarde van mijn pedaalemmer?, wat is de waarde van mijn peper & zoutstel?, wat is de waarde van mijn pers (kleding)?, wat is de waarde van mijn piano?, wat is de waarde van mijn picknickkleed?, wat is de waarde van mijn pillendoos?, wat is de waarde van mijn plaatmateriaal?, wat is de waarde van mijn plafond lamp?, wat is de waarde van mijn plank?, wat is de waarde van mijn plant met pot?, wat is de waarde van mijn plantenpot?, wat is de waarde van mijn plantentafel?, wat is de waarde van mijn plasma tv?, wat is de waarde van mijn platenspeler?, wat is de waarde van mijn playstation?, wat is de waarde van mijn poef?, wat is de waarde van mijn pomp?, wat is de waarde van mijn poppen?, wat is de waarde van mijn porselein?, wat is de waarde van mijn posthouder?, wat is de waarde van mijn postzegels?, wat is de waarde van mijn pot?, wat is de waarde van mijn potten (glas)?, wat is de waarde van mijn printers?, wat is de waarde van mijn projectie beamer?, wat is de waarde van mijn prullaria?, wat is de waarde van mijn prullenbak?, wat is de waarde van mijn racefiets?, wat is de waarde van mijn radio?, wat is de waarde van mijn radio / cd / dvd?, wat is de waarde van mijn radio / tuner?, wat is de waarde van mijn receiver?, wat is de waarde van mijn reinigingsmachine?, wat is de waarde van mijn rieten meubelen?, wat is de waarde van mijn rijstbak?, wat is de waarde van mijn ring?, wat is de waarde van mijn ringsleutelset?, wat is de waarde van mijn rolator?, wat is de waarde van mijn rolgordijnen?, wat is de waarde van mijn salontafels?, wat is de waarde van mijn sapcentrifuge?, wat is de waarde van mijn sauna?, wat is de waarde van mijn scanner?, wat is de waarde van mijn schaakspel?, wat is de waarde van mijn schaal?, wat is de waarde van mijn scheerapparaat?, wat is de waarde van mijn schemerlamp?, wat is de waarde van mijn schilder benodigdheden (hobby)?, wat is de waarde van mijn schilderij (kunst)?, wat is de waarde van mijn schildersezels?, wat is de waarde van mijn schoenen?, wat is de waarde van mijn schoenenkast?, wat is de waarde van mijn schoenenrek?, wat is de waarde van mijn schommelbank?, wat is de waarde van mijn schommelstoel?, wat is de waarde van mijn schoonmaak hulpmiddelen diversen?, wat is de waarde van mijn schouw?, wat is de waarde van mijn schrijfbord?, wat is de waarde van mijn schrijfmachines?, wat is de waarde van mijn schroevendraaier?, wat is de waarde van mijn schuurmachine?, wat is de waarde van mijn scooters?, wat is de waarde van mijn scootmobiel?, wat is de waarde van mijn secretaire?, wat is de waarde van mijn seniorenbed met nachtkatje?, wat is de waarde van mijn senseo koffieapparaat?, wat is de waarde van mijn servet (ring)?, wat is de waarde van mijn servies?, wat is de waarde van mijn servies (kop & schotel)?, wat is de waarde van mijn servieskast?, wat is de waarde van mijn sidetable?, wat is de waarde van mijn sieraden?, wat is de waarde van mijn sierpotje?, wat is de waarde van mijn sierpotten?, wat is de waarde van mijn skelter?, wat is de waarde van mijn skibox?, wat is de waarde van mijn ski's?, wat is de waarde van mijn skischoenen?, wat is de waarde van mijn skottelbraai?, wat is de waarde van mijn slaapbank?, wat is de waarde van mijn slaapbank?, wat is de waarde van mijn slaapkamer algemeen?, wat is de waarde van mijn sleutelkastje?, wat is de waarde van mijn slijpmachine?, wat is de waarde van mijn smartphone?, wat is de waarde van mijn snijmachine?, wat is de waarde van mijn snowboarden?, wat is de waarde van mijn soeppan?, wat is de waarde van mijn sofa?, wat is de waarde van mijn soundmodule?, wat is de waarde van mijn speaker?, wat is de waarde van mijn speelgoed?, wat is de waarde van mijn spelcomputer?, wat is de waarde van mijn spellen?, wat is de waarde van mijn spiegel?, wat is de waarde van mijn spiegelreflex camera's?, wat is de waarde van mijn spinnenwielen?, wat is de waarde van mijn spitmachine?, wat is de waarde van mijn staafmixer?, wat is de waarde van mijn stadsfietsen?, wat is de waarde van mijn statieven?, wat is de waarde van mijn steengrillset?, wat is de waarde van mijn stellingkasten?, wat is de waarde van mijn step?, wat is de waarde van mijn stereo set?, wat is de waarde van mijn stoel?, wat is de waarde van mijn stoel (leer)?, wat is de waarde van mijn stoel (verstelbaar)?, wat is de waarde van mijn stofzuiger?, wat is de waarde van mijn stoomapparaat?, wat is de waarde van mijn stoomreiniger?, wat is de waarde van mijn stoomstrijkijzer?, wat is de waarde van mijn strijkapparatuur?, wat is de waarde van mijn strijkbout?, wat is de waarde van mijn strijkplank?, wat is de waarde van mijn strijksysteem?, wat is de waarde van mijn stripboek?, wat is de waarde van mijn stuurwiel?, wat is de waarde van mijn surfboard?, wat is de waarde van mijn tablets?, wat is de waarde van mijn tafel?, wat is de waarde van mijn tafelkleed?, wat is de waarde van mijn tafellaken?, wat is de waarde van mijn tafellampen?, wat is de waarde van mijn tafelloper?, wat is de waarde van mijn tafelvoetbal?, wat is de waarde van mijn tandem?, wat is de waarde van mijn tangenset?, wat is de waarde van mijn tas?, wat is de waarde van mijn tegel?, wat is de waarde van mijn tekening?, wat is de waarde van mijn tekentafel?, wat is de waarde van mijn telefoonkastje?, wat is de waarde van mijn telefoons - niet draadloos?, wat is de waarde van mijn telefoontoestellen?, wat is de waarde van mijn telescopen?, wat is de waarde van mijn tennisracket?, wat is de waarde van mijn tent?, wat is de waarde van mijn tentaccessoires?, wat is de waarde van mijn terrashaard?, wat is de waarde van mijn theepot?, wat is de waarde van mijn theepot met brander?, wat is de waarde van mijn theeservies?, wat is de waarde van mijn theeserviesset (zilver)?, wat is de waarde van mijn theewagen?, wat is de waarde van mijn tijdschriftencassette?, wat is de waarde van mijn tin (diversen)?, wat is de waarde van mijn toilet accessoires?, wat is de waarde van mijn toiletmeubel?, wat is de waarde van mijn tosti ijzers?, wat is de waarde van mijn tostiapparaat?, wat is de waarde van mijn trampoline?, wat is de waarde van mijn trap?, wat is de waarde van mijn trilplaat?, wat is de waarde van mijn trimmer?, wat is de waarde van mijn trolley (keuken)?, wat is de waarde van mijn tuinbank?, wat is de waarde van mijn tuingereedschap?, wat is de waarde van mijn tuinmeubel (bank)?, wat is de waarde van mijn tuinmeubel (kussens)?, wat is de waarde van mijn tuinmeubel (ligbed)?, wat is de waarde van mijn tuinmeubel (stoel)?, wat is de waarde van mijn tuinmeubel (tafel)?, wat is de waarde van mijn tuinmeubelen?, wat is de waarde van mijn tuinmeubelen (houten set)?, wat is de waarde van mijn tuinset (hout)?, wat is de waarde van mijn tuinset (plastic)?, wat is de waarde van mijn tuinset met kussens?, wat is de waarde van mijn tuinslang?, wat is de waarde van mijn tuinstoel?, wat is de waarde van mijn tuintafel?, wat is de waarde van mijn tupperware?, wat is de waarde van mijn tv & dvd combinatie?, wat is de waarde van mijn tv- & stereomeubels?, wat is de waarde van mijn tv kast?, wat is de waarde van mijn tv kleuren?, wat is de waarde van mijn tv standaard/meubel?, wat is de waarde van mijn tv/audiomeubel?, wat is de waarde van mijn tv-wandsteun?, wat is de waarde van mijn typemachine?, wat is de waarde van mijn vaas?, wat is de waarde van mijn vaatwasmachines?, wat is de waarde van mijn vaatwasser?, wat is de waarde van mijn vacuum machine?, wat is de waarde van mijn ventilator?, wat is de waarde van mijn verlengsnoeren?, wat is de waarde van mijn verlichting?, wat is de waarde van mijn verrekijkers?, wat is de waarde van mijn versnipperaar?, wat is de waarde van mijn verstekbak?, wat is de waarde van mijn versterker / receiver?, wat is de waarde van mijn verticuteermachine?, wat is de waarde van mijn video apparatuur?, wat is de waarde van mijn videocamera?, wat is de waarde van mijn videokaarten?, wat is de waarde van mijn videorecorder?, wat is de waarde van mijn vijver accessoires?, wat is de waarde van mijn viool?, wat is de waarde van mijn vitrage?, wat is de waarde van mijn vitrinekast?, wat is de waarde van mijn vloerbedekking?, wat is de waarde van mijn vloeren?, wat is de waarde van mijn vloerkleed?, wat is de waarde van mijn vloerlampen?, wat is de waarde van mijn voetenbank?, wat is de waarde van mijn voetenmassage?, wat is de waarde van mijn voorraadkasten?, wat is de waarde van mijn vouwfietsen?, wat is de waarde van mijn vouwgordijn?, wat is de waarde van mijn vriezer?, wat is de waarde van mijn wandcombinatie?, wat is de waarde van mijn wanddecoratie?, wat is de waarde van mijn wandelwagen?, wat is de waarde van mijn wandkast?, wat is de waarde van mijn wandkast (diverse delen)?, wat is de waarde van mijn wandlamp?, wat is de waarde van mijn was- & droogcombi?, wat is de waarde van mijn wasdroger?, wat is de waarde van mijn washand?, wat is de waarde van mijn wasmachine?, wat is de waarde van mijn wasmand?, wat is de waarde van mijn waterkoelers?, wat is de waarde van mijn waterkoker?, wat is de waarde van mijn wc-rol houder?, wat is de waarde van mijn weegschaal?, wat is de waarde van mijn wekker?, wat is de waarde van mijn wekker (elektrisch)?, wat is de waarde van mijn werkbank?, wat is de waarde van mijn wijn?, wat is de waarde van mijn wijnkast?, wat is de waarde van mijn wijnklimaatkast?, wat is de waarde van mijn wijnkoeler?, wat is de waarde van mijn wijnrek?, wat is de waarde van mijn windlicht?, wat is de waarde van mijn wokpan?, wat is de waarde van mijn xbox?, wat is de waarde van mijn zaagmachine?, wat is de waarde van mijn zaagtafel?, wat is de waarde van mijn zeef?, wat is de waarde van mijn zeil?, wat is de waarde van mijn zilver?, wat is de waarde van mijn zitbanken?, wat is de waarde van mijn zonnebank?, wat is de waarde van mijn zonnehemel?, wat is de waarde van mijn zonnepaneel?, wat is de waarde van mijn zonnescherm?, wat is de waarde van mijn zwembad?,


Bekijk het voorbeeld inboedeltaxatierapport
Hoe verdeel je eerlijk de inboedel bij scheiden of overlijden?
Tip van het NIBUD.

Laat degene die de meeste waarde krijgt hier voor betalen. Zo krijgt u beiden evenveel aan waarde mee. Bijvoorbeeld: persoon A krijgt voor 10.000 euro aan goederen en persoon B voor 6.000 euro. Dan moet persoon A nog 2.000 euro aan persoon B betalen.

Uitleg: 10.000 + 6.000 = 16.000, dit bedrag deel je door het aantal gegadigden(2). 16.000 : 2 = 8.000 euro. Ieder heeft recht op 8.000 euro. Persoon A heeft te veel ontvangen (10.000 - 8.000 = plus 2.000) en betaalt aan persoon B 2.000 euro. Want persoon B had te weinig ontvangen (6.000 -8.000 = min 2.000).


Of kijk op VerdeelWijzer!